Bărbatul a fost oprit în trafic de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, după ce nu ar fi acordat prioritate în trafic unui echipaj SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Generale Anticorupţie, pentru ca poliţiştii să nu-l sancţioneze pentru fapta sa, bărbatul le-a lăsat în portiera maşinii 100 de lei drept mită.

Citeste si: VIDEO| Un fals preot din Galați a fost reținut. A adunat 11 mii de lei de la credincioșii care îi făceau donații

Individul este cercetat penal sub control judiciar

Poliţiştii de la IPJ Teleorman au sesizat ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie- Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman şi împreună cu aceştia au pus la cale operaţiunea de prindere în flagrant a individului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Acesta le-ar fi oferit banii drept mită pentru că risca o sancţiune contravenţională, dar şi suspendarea dreptului de a conduce vehicule pe drumuri publice.

S-a luat decizia ca bărbatul să fie cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, el fiind plasat sub control judiciar.

Citeste si: Grup de crimă organizată din care fac parte inclusiv membri ai clanului Cîrpaci, condamnați penal în Marea Britanie pentru furturi de autoutilitare în valoare de peste 200.000 de lire sterline  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si