Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un bărbat din Timișoara a fost prins cu 7,5 kilograme de cannabis. Cum a motivat faptul că a început să vândă droguri

Un bărbat din Timișoara, prins cu o cantitate record de canabis, a dat o declarație șocantă în fața magistraților! Acesta a spus că a devenit traficant de droguri pentru că restaurantul pe care îl avea a fost închis.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru trafic internațional de droguri după ce, în luna ianuarie, a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a ridicat un colet cu 7,5 kilograme de canabis trimis din Spania. 

Bărbatul folosea o carte de identitate falsă

Ca să nu fie prins de autorități, bărbatul în vârstă de 30 de ani a apelat la serviciile unei societăți de transport internațional din Alba Iulia și a utilizat o carte de identitate falsă pentru ridicarea coletelor trimise de un dealer din Spania. A primit în acest fel 2 transporturi de canabis.

Polițiștii au intrat pe fir abia la a treia livrare și au organizat un flagrant. Bărbatul de 30 de ani a fost surprins în timp ce s-a deplasat la locul de unde se ridicau coletele aduse din Spania.

Citeste si: Românii din întreaga țară au ales “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Ediția difuzată aseară a plasat Kanal D pe primul loc în audiente, la nivel Național

A ridicat coletul, s-a întâlnit cu o femeie care i-a înmânat o geantă sport, după care și-a continuat deplasarea prin oraș. La un moment dat, s-a oprit pentru câteva minute, timp în care în autoturism a urcat un bărbat alături de care s-a deplasat către un bloc din zonă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Leul care se plimba pe străzile din Târgoviște este un câine

Cei doi au fost opriți de polițiști în momentul în care intenționau să intre în imobil.

Bărbatul a spus că a devenit traficant pentru că nu a putut să își găsească un loc de muncă

A fost prins cu 7,5 kilograme de canabis din Spania. A plătit 12 mii de euro pentru această marfă, bani pe care i-a trimis tot prin firma de curierat.

Citeste si: Evoluția ROBOR în ultimii 9 ani. Creştere explozivă după ce BNR a decis majorarea dobânzii cheie

După ce a fost prins, bărbatul a afirmat că a început să se ocupe de traficul de droguri cu aproximativ patru-cinci luni înainte de a fi prins de polițiști, din cauză că pandemia de COVID i-a afectat afacerea și nu și-a găsit niciun loc de muncă.

Citeste si: Bill Gates are COVID-19. Care este starea de sănătate a miliardarului

Antreprenorul falimentar devenit traficant s-a ales cu 5 ani de închisoare.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI