Politistii locali aflati in patrulare azi-noapte au fost directionati de la Dispeceratul Politiei Locale pe str. Iuliu Maniu, unde un barbat a sesizat telefonic, in jurul orei 01.20, ca mama sa este agresata de cineva in apartamentul in care locuieste.

La fata locului, politistii locali au constatat ca dintr-un apartament se auzeau tipetele unei femei care, la aparitia patrulei, a iesit afara pe jumatate dezbracata, sustinand ca in casa se mai afla un barbat care incearca sa o abuzeze. La verificarea incaperii, politistii locali au depistat un barbat imbracat sumar si cu rani superficiale pe fata.

Acesta a fost imediat imobilizat si incatusat, fiind identificat in persoana lui D.S., de 39 de ani, cu domiciliul in Satu Mare. Femeia care locuia in apartament a fost si ea identificata, stabilindu-se ca se numeste S.I., de 71 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Aceasta a declarat ca barbatul a intrat fara drept in apartament in timp ce dormea, incercand sa o abuzeze.

Cel in cauza a fost predat politistilor de la Sectia 3 pentru continuarea cercetarilor.

Sursa: ziaruldevest.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si