Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Timisoara a incercat sa abuzeze o batrana de 71 de ani

O batrana in varsta de 71 de ani din Timisoara a iesit din casa in toiul noptii, pe jumatate dezbracata, tipand cat putea de tare. Politistii ajunsi la fata locului au avut un soc cand au intrat in locuinta batranei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii locali aflati in patrulare azi-noapte au fost directionati de la Dispeceratul Politiei Locale pe str. Iuliu Maniu, unde un barbat a sesizat telefonic, in jurul orei 01.20, ca mama sa este agresata de cineva in apartamentul in care locuieste.

La fata locului, politistii locali au constatat ca dintr-un apartament se auzeau tipetele unei femei care, la aparitia patrulei, a iesit afara pe jumatate dezbracata, sustinand ca in casa se mai afla un barbat care incearca sa o abuzeze. La verificarea incaperii, politistii locali au depistat un barbat imbracat sumar si cu rani superficiale pe fata.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Acesta a fost imediat imobilizat si incatusat, fiind identificat in persoana lui D.S., de 39 de ani, cu domiciliul in Satu Mare. Femeia care locuia in apartament a fost si ea identificata, stabilindu-se ca se numeste S.I., de 71 de ani.

Aceasta a declarat ca barbatul a intrat fara drept in apartament in timp ce dormea, incercand sa o abuzeze. Cel in cauza a fost predat politistilor de la Sectia 3 pentru continuarea cercetarilor.

Sursa: ziaruldevest.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI