Un bărbat a fost salvat de la înec, joi, dintr-un lac de acumulare, în zona hidrocentralei Ciunget din Vâlcea. Acesta a fost transportat la spital deoarece se afla în șoc hipotermic.Bărbatul are 46 de ani.

Citeste si: VIDEO- Un copil de 11 ani a murit înecat în piscina unei pensiuni

“Acesta a fost ancorat cu o funie de o altă persoană aflată în zonă, însă acesta a sunat la 112 cerând ajutor, deoarece nu poate să îl aducă la mal.

Bărbatul în cauză este conştient, dar nu se reuşeşte extragerea acestuia. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, un echipaj SMURD şi un echipaj cu autovehicul de teren cu o barcă. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, victima a fost extrasă de persoanele aflate la faţa locului. Bărbatul are funcţii vitale, se afla în şoc hipotermic”, a transmis ISU Vâlcea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Scene șocante: cadavrul unui bărbat neidentificat a fost descoperit plutind pe râu

Bărbatul a fost transportat de o altă persoană până la sosirea ambulanței. Acesta se afla în zonă cu mai mulți prieteni la scăldat.

Un copil de 11 ani a murit înecat în piscina unei pensiuni

Un copil de 11 ani din localitatea Ieud, județul Maramureș, a mers să se bălăcească la o piscina unei pensiuni.

Acesta a fost găsit înecat de cei care îl însoțeau, care au sunat imediat la 112.

Citeste si: VIDEO- Gest scandalos al unor turiști din Mamaia! "Sunt şi ei exact ce au aruncat"

„  Poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un minor s-a înecat în piscina din curtea unui imobil din localitatea Ieud.

Deplasaţi la faţa locului, lângă piscină, a fost identificat corpul unui băiat de 11 ani din Ieud, asupra căruia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare.

Totodată, la faţa locului a intervenit şi un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul minorului  „, a spus Ionela Cozma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si