Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat din Vâlcea a fost salvat de la înec dintr-un lac de acumulare

Victima a fost ancorată cu o funie de un alt bărbat și au așteptat ajutoare. Incidentul s-a petrecut în zona hidrocentralei Ciunget.

Diana Puiu,

Un bărbat din Vâlcea a fost salvat de la înec dintr-un lac de acumulare

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Un bărbat a fost salvat de la înec, joi, dintr-un lac de acumulare, în zona hidrocentralei Ciunget din Vâlcea. Acesta a fost transportat la spital deoarece se afla în șoc hipotermic.Bărbatul are 46 de ani.

Citeste si: VIDEO- Un copil de 11 ani a murit înecat în piscina unei pensiuni

“Acesta a fost ancorat cu o funie de o altă persoană aflată în zonă, însă acesta a sunat la 112 cerând ajutor, deoarece nu poate să îl aducă la mal. Bărbatul în cauză este conştient, dar nu se reuşeşte extragerea acestuia. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, un echipaj SMURD şi un echipaj cu autovehicul de teren cu o barcă. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, victima a fost extrasă de persoanele aflate la faţa locului.

Bărbatul are funcţii vitale, se afla în şoc hipotermic”, a transmis ISU Vâlcea.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citeste si: Scene șocante: cadavrul unui bărbat neidentificat a fost descoperit plutind pe râu

Bărbatul a fost transportat de o altă persoană până la sosirea ambulanței. Acesta se afla în zonă cu mai mulți prieteni la scăldat.

Un copil de 11 ani a murit înecat în piscina unei pensiuni

Un copil de 11 ani din localitatea Ieud, județul Maramureș, a mers să se bălăcească la o piscina unei pensiuni.

Acesta a fost găsit înecat de cei care îl însoțeau, care au sunat imediat la 112.

Citeste si: VIDEO- Gest scandalos al unor turiști din Mamaia! "Sunt şi ei exact ce au aruncat"

„  Poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un minor s-a înecat în piscina din curtea unui imobil din localitatea Ieud.

Deplasaţi la faţa locului, lângă piscină, a fost identificat corpul unui băiat de 11 ani din Ieud, asupra căruia echipajul SMURD efectua manevre de resuscitare.

Totodată, la faţa locului a intervenit şi un elicopter SMURD cu medic, care a continuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul minorului  „, a spus Ionela Cozma.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI