Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Valcea, prins in timp ce comercializa peste 10.000 de petarde

Un barbat din municipiul Dragasani, judetul Valcea, a fost prins de catre un echipaj de jandarmi in timp ce vindea pe strada petarde si artificii, care pot fi comercializate doar cu autorizatie speciala. In urma verificarilor, jandarmii au descoperit ca barbatul avea aproape 10.000 de materiale pirotehnice, care au fost confiscate si predate Politiei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O patrula de jandarmi din judetul Valcea a descoperit, joi dupa-amiaza, pe o strada din municipiul Dragasani, un barbat care vindea petarde si artificii care nu pot fi comercializate fara autorizatie speciala, se arata intr-un comunicat dat publicitatii, vineri, de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Valcea.

In urma verificarilor, jandarmii cu constatat ca barbatul, in varsta de 41 de ani, avea 9.488 de petarde si artificii pe care le comercializa ilegal, incalcand astfel regimul materialelor explozive.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Intreaga cantitate de material pirotehnic a fost ridicat si predata  Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din Inspectoratul de Politie Judetean Valcea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI