Un bărbat din Bârlad a murit într-un mod neașteptat. Vasluianul a ars de viu. Omul a lăsat o aerotermă pornită pe patul unde dormea, iar în timpul nopții s-a declanșat un scurtcircuit la obiectul de încălzire. El se afla în casă cu soția și copilul, care dormeau în încăperea alăturată.

Citeste si: Tulcea: Mașină în flăcări, în trafic

Tragedie mare în Vaslui.

Un bărbat a murit în timp ce dormea. El a lăsat o aerotermă pornită pe patul în care dormea. Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Citeste si: Incendiu la mall

Sfârșit tragic pentru un vasluian

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a pierit în locuința sa din Bărlad, județul Vaslui. Omul a ars de viu din cauza unui incendiu care a izbucnit în urma unui scurcircuit produs la o aerotermă. Vasluianul a lăsat obiectul de încălzire pornit peste noapte pe patul în care dormea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu cu explozii în Capitală

un bărbat din vaslui a ars de viu în casă
Incendiu în Vaslui.[Sursa foto: PixaBay]

Victima dormea singură în cameră. În camera de lângă se aflau soția și copilul. Pompierii din cadrul ISU Vaslui au intervenit în forță. La locul tragediei, au ajuns un ofiţer şi 14 subofiţeri pentru limitarea şi lichidarea incendiului.

Femeia și minorul au fost scoși de către pompieri, în timp ce bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost găsit decedat în camera în care incendiul se manifesta violent.

Bărbatul prezenta arsuri grave pe corp.

Citeste si: UPDATE Alertă de incendiu în mall Băneasa! Sute de persoane au fost evacuate VIDEO

„Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu patru autospeciale, un ofiţer şi 14 subofiţeri pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din municipiul Bârlad, în cartierul Podeni. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent într-una dintre camerele casei. După ce au pătruns în interior, pompierii au găsit în locuinţă o persoană decedată, un bărbat în vârstă de 38 ani, care prezenta urme de arsuri. Din locuinţă au fost evacuate alte două persoane, între care şi un minor. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit electric, sursa fiind o aerotermă lăsată în funcţiune pe un pat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliția a demarat o anchetă și face verificări în continuare privind acest caz. A fost deschis și un dosar de cercercetare penală pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si