Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Vaslui retinut dupa ce ar fi incercat sa abuzeze o fata de opt ani, pe care a ademenit-o cu dulciuri

Un barbat de 64 de ani, din judetul Vaslui, a fost retinut, dupa ce ar fi incercat sa abuzeze sexual o fata de opt ani, pe care a ademenit-o cu dulciuri. Copila a fost salvata de catre parinti, care au gasit-o pe fiica lor dezbracata in casa vecinului lor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, barbatul ar fi incercat sa o violeze pe copila de opt ani, fiica unor vecini, in locuinta sa din localitatea Falciu.

Fata a fost luata de catre vasluianul de 64 de ani din fata portii casei parintilor, unde se juca cu alti copii, dupa ce a ademenit-o cu dulciuri. Ajuns cu fata in casa sa, barbatul a dezbracat-o, insa, in acel moment, in locuinta au intrat parintii copilei, indrumati de catre copiii cu care fiica lor se jucase.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Alertati de catre parintii fetei, politistii au intervenit si l-au retinut pe barbatul de 64 de ani.

”in urma sesizarii primite, politistii Sectiei 5 Murgeni fac cercetari sub coordonarea Parchetului Judecatoriei Bârlad pentru tentativa de viol”, a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Alina Tonica.

Barbatul acuzat ca a incercat sa o violeze pe fata va fi prezentat Judecatoriei Bârlad, cu propunerea de arestare preventiva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI