Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a transmis, marţi, 10 ianuarie 2023, prin intermediul unui comunicat de presă, că oamenii legii de la Biroului Protecţia Animalelor Vaslui cercetează un bărbat, suspectat de comiterea infracţiunilor de   “uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept” şi “rănirea cu intenţie a animalelor”

Bărbatul s-a "răzbunat" pe oi şi capre

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că, la data de 3 ianuarie 2023, la ora 09.45,

persoana cercetată, bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în localitatea Sălcioara, comuna Banca, judeţul Vaslui, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, înmatriculat în municipiul Bucureşti, ar fi urmărit şi acroşat mai multe ovine şi o caprină, ce ar fi pătruns şi păşunat pe un teren agricol, aflat în extravilanul localităţii Zorleni, deţinut de către o societate comercială, la care persoana cercetată deţine calitatea de director”, au informat reprezentanții IPJ Vaslui, citați de jurnaliștii de la  news.ro.

Citește și: Un bărbat din Deva a fost dat în urmărire națională. Individul a snopit în bătaie doi tineri în scara unui bloc

În urma impactului una dintre oi s-a stins din viață, iar trei capre şi o oaie au fost grav rănite. Directorul firmei din Vaslui a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Incendiu la acoperișul unei gări din Vaslui

Cei de la ISU Vaslui au anunțat că un incendiu puternic a izbucnit, luni seară, la acoperișul unei gări din Bălteni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Detaşamentului Vaslui ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). 

Citește și: Un băiat de 15 ani a vrut să se sinucidă cu mașina furată de la părinți

"Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi echipaje specializate, pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul clădirii gării din localitatea Bălteni, comuna Bălteni. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifestă la acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, în jurul coşului de fum. Nu au fost înregistrate victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit autorităților, incendiul ar fi izbucnit de la un coş de fum necurăţat corespunzător. 

Citește și: Focar de rabie în Satu Mare. O vulpe turbată, găsită moartă într-o gospodărie, după ce s-a jucat cu un câine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si