Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat dintr-o localitate din Dâmbovița a fost arestat la domiciliu după ce și-a lovit un consătean

O băută între consăteni s-a sfărșit la spital pentru unul dintre aceștia după ce a fost lovit cu paharul în cap.

Diana Bostan,

Scandal Dâmbovița

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul a fost arestat preventiv și plasat în arest la domiciliu, miercuri, în urma unui incident ce a avut loc la data de 4 februarie.

Un bărbat dintr-o localitate din Dâmbovița a fost arestat la domiciliu după ce și-a lovit un consătean

”La data de 8 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni, sub coordonarea procurorului de caz, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, din Ogrea, cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală”, a transmis, miercuri seară, IPJ Dâmbovița.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Caraș-Severin: o femeie a fost descoperită fără viață în curtea unei case, iar concubinul spânzurat

Bărbatul se află arestat la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, după ce pe data de 4 februarie, în urma unui conflict, ar fi lovit cu un pahar un alt bărbat în vârstă de 67 de ani. Polițiștii au hotărât că leziunile i-ar fi putut pune viața în pericol.

Doi tineri din Maramureș au fost sechestrați și umiliți de patru bărbați

Patru bărbați din Vişeul de Sus, Maramureş au ademenit la o petrecere doi tineri, iar apoi i-au sechestrat, i-au agresat şi i-au umilit, înregistrând scenele şi distribuindu-le pe reţelele de socializare. Cei patru au fost reţinuţi de polițiști.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Doi tineri din Maramureș au fost sechestrați și umiliți de patru bărbați. Scenele au fost filmate și postate pe internet

Cei doi tineri au fost umilliți și supuși unor agresiuni sexuale. Întreaga scenă a fost filmată şi distribuită într-un cerc strâns de prieteni ai traficanţilor, dar au ajuns şi la Poliţie. 

„Poliţiştii, în urma informaţiilor deţinute, s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea, de către mai multe persoane, a unor infracţiuni de lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, violarea vieţii private şi tâlhărie calificată”  a transmis, marţi, IPJ Maramureş.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI