Trei polițiști au fost amenințati în Centrul Vechi al Capitalei de un bărbat drogat. Incidentul s-a petrecut în trafic, în timp ce polițiști se deplasau către secție.

Un bărbat drogat a amenințat trei polițiști, în Centrul Vechi al Capitalei

Incidentul s-a petrecut în Sectorul 5 din București, în Centrul Vechi. În timp ce își efectuau atribuțiile, deplasându-se cu o autospecială spre sediu, trei polițiști au fost amenințați în trafic de un bărbat.

Citește și: Polițist local, găsit mort, în Botoșani. Omul legii s-a împușcat în cap, într-un poligon privat: „Nu a avut niciun fel de problemă”

Potrivit primelor informații, bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost agresiv, având intenția de a lovi autospecială. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje, care l-au reținut pe individ. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Se pare că bărbatul nu ar fi la primul incident, fiind recunoscut pentru activități infracționale. La momentul în care i-a atacat pe cie trei agenți, bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive. Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile. 

Polițiștii fac cercetări într-o anchetă deschisă pentru ultraj.

Citește și: O polițistă din Mangalia, gest incredibil după ce a găsit mii de lei împrăștiați pe șosea: „A adunat bancnotele și…”. Cine este păgubitul

"Trei poliţişti din cadrul Serviciului pentru Centrul Vechi, Biroul de Investigaţii Criminale, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în timp ce se deplasau cu autospeciala de poliţie pentru a duce la sediu o persoană aflată sub baza unui mandat de aducere, ar fi fost ameninţaţi cu acte de violenţă pe o stradă din Sectorul 5 de

către un conducător al unui autoturism. S-au deplasat echipaje din cadrul Secţiei 19 Poliţie, care au procedat la blocarea şi oprirea în trafic a celui în cauză. Şoferul, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, a fost testat de către poliţiştii din cadrul Brigăzii Rutiere cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat o posibilă prezenţă a unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Rezultatul a fost confirmat de analizele Institutului de Medicină Legală" , a declarat șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si