Dana Grecu este intransigenta in studiourile tv, la talk-show-urile politice pe care le modereaza, dar stilul sau este pe gustul multor admiratori. Unul dintre acestia isi manifesta deschis dragostea pentru Dana, desi aceasta este maritata si are doi copii. Barbatul, care si-a creat un cont pe facebook, ii trimite mesaje pline de dragoste Danei, careia ii marturiseste iubirea si o cere in casatorie. De cele mai multe ori, admiratorul i se adreseaza Danei cu numele acesteia de fata, Iosipescu. 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Te iubesc Dana Catalina Iosipescu!!....inima mea....Te iubesc Dana!!....sufletul meu drag....Te iubesc Dana Catalina Iosipescu....mai mult decat viata mea!!!...Te iubesc Dana!....esti cea mai desteapta....Te iubesc Dana....esti sufletul meu si viata mea....nu pot sa traiesc fara tine....Te iubesc Dana Catalina Iosipescu!....nu pot sa traiesc fara tine....te iubesc mai mult decat viata mea....vrei sa fi sotia mea????...Esti o minune!......esti atat de frumoasa!!!”, sunt cateva din mesajele trimise Danei Grecu.

Curios este ca, pana acum, Dana Grecu nu l-a raportat la facebook pe autorul mesajelor, desi acesta ii scrie de cateva luni.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si