„Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui microbuz, condus de către un cetăţean român, în vârstă de 54 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, ceapă ambalată în saci de tip plasă, din Bulgaria pentru România. În urma controlului amănunţit efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit printre marfa transportată, ascunşi, 16 saci din plastic, de culoare neagră, care conţineau tutun neprelucrat”, au transmis vineri reprezentanții ITPF Giurgiu.

Polițiștii de frontieră au constatat că șoferul transporta 800 de kilograme de tutun foi pentru care nu avea acte de proveniență. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Citeste si: Protest cu TIR-uri în fața Guvernului (VIDEO)

Care este valoarea mărfii

Întreaga cantitate de tutun ajunge la aproximativ 56.0000 de lei, a fost ridicată de polițiștii de frontieră penttru cercetări.

Citeste si: Un clujean a fost prins cu 6 kilograme de droguri în mașină (VIDEO)

Ce pedeapsă a primit bărbatul

Bărbatul de 54 de ani este cercetat în stare de libertate pentru producerea de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara unor documente care să autorizeze transportul. După efectuarea cercetărilor, se vor dispune măsurile legale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si