Vineri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, Poliția Județeană Ilfov a anunțat faptul că polițiștii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat două percheziții domiciliare, la două adrese, în cadrul unui dosar penal având ca obiect, în principal, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Cum a început ancheta?

Pe data de 3 ianuarie, polițiștii au fost sesizați, printr-un apel 112, de faptul că un bărbat a intrat într-o agenție de pariuri sportive din comuna Chiajna și a tras cinci focuri de armă.

Polițiștii de arme și ai Poliţiei Oraşului Chitila l-au identificat pe suspect, un bărbat în vârstă de 41 de ani. 

Citește și: Tragedie la Bucov. Trei tineri, de 18 și 19 ani, aruncați în afara mașinii după un accident violent

Bărbatul a fost găsit ulterior la una dintre cele două adrese la care au avut loc percheziții, unde se ascundea. De asemenea, a fost găsită și arma neletală cu gaze. Aceasta a fost supusă autorizării, precum și 80 de cartușe nepercutate, calibrul 9 mm.

Procurorul a dispus măsura controlului judiciar în cazul bărbatului

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar în cazul bărbatului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Panică într-un sat din Ilfov. O grenadă misterioasă era legată de un gard. Pirotehniștii SIAS au intervenit de urgență

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi respectiv uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

De asemenea, urmărirea penală este efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. 

Citește și: VIDEO- Panică într-un sat din Ilfov. O grenadă misterioasă era legată de un gard. Pirotehniștii SIAS au intervenit de urgență

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si