Misiunea este una dificilă, telefonul bărbatului nu poate fi localizat, iar apropiații au menționat că are și probleme medicale.

Un bărbat este de negăsit după ce a plecat șa cules de ciuperci 

”Acţiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureş în zona localităţii Săpânţa, judeţul Maramureş. Salvatorii montani se deplasează în zona menţionată şi vor începe în această seară /noapte căutările unui bărbat cu probleme medicale, plecat de dimineaţă la cules ciuperci şi care nu s-a mai întors la domiciliu.

Bicicleta acestuia a fost găsită în localitatea Săpânţa, domiciliul acestuia fiind de fapt într-o altă localitate”, transmite Salvamont Maramureş. 

Citeste si: VIDEO| Tragedie în Bucegi. O tânără de 24 ani din Neamț s-a împiedicat și a căzut 200 de metri în prăpastie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul nu răspunde la telefon ș i nu a putut fi localizat.

Bărbatul este cunoscut ca având probleme de sănătate

”Cel care a dat alarma (de-abia) în această seară a comunicat şi numărul de telefon al bărbatului dispărut. Telefonul acestuia sună, dar nu răspunde nimeni, iar în aceste condiţii omul nu poate fi localizat”, precizează Salvamont Maramureş. 

Citeste si: Tragedie în Munții Retezat. Un tânăr și-a pierdut viața, după ce a alunecat și a căzut 100 de metri

Cei de la Salvamont Maramureș vor începe căutările acolo unde se presupune că bărbatul a mers la cules de ciuperci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si