Polițiștii din comuna Costuleni, județul Iași, au identificat un tânăr care, pe fondul consumului de alcool, a furat o mașină parcată cu cheile în contact. Bărbatul nu deținea permis de conducere. Acesta a fost reținut 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și: Polițiștii din Deva au descins la o grupare specializată în furturi auto

Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Ce au anunțat autoritățile

„Polițiștii au identificat un tânăr, din comuna Costuleni care ar fi sustras un autoturism, ce fusese lăsat parcat cu cheile în contact. Astfel, acesta a fost depistat conducând autoturismul, pe raza comunei Răducăneni şi având în urma testării alcoolscopice, valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificări a rezultat faptul că, tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează IPJ Iaşi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Percheziţii la Jandarmeria Maramureş- Şeful instituției, acuzat de mai multe angajate de hărțuire sexuală

Ulterior, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de polițiști şi introdus în Arestul IPJ Iaşi.

Citește și: Acest bărbat a fost condamnat la 8.658 de ani de închisoare în Turcia

Sâmbătă, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanta dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Un fost polițist din Vaslui s-a transformat peste noapte în hoț! Bărbatul a tâlhărit farmacii, benzinării și săli de jocuri de noroc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si