Suspectul, un muncitor de 52 de ani, al cărui nume este Dharamveer, și-a omorât consoarta, Sundari, în vârstă de 50 de ani în casa în care locuiau.

Citește și: Cântăreață de 26 de ani, înjunghiată mortal de un admirator în vârstă de 44 de ani

Soțul a înjunghiat-o de 15 ori cu sabia înainte de a o decapita pe motiv că i-a luat prea mult să-i prepare băutura, relatează presa indiană.

Crima s-a petrecut în satul Faljagadh, în statul indian Uttar Pradesh, aflat lângă capitala Delhi, potrivit Daily Mail.

Cum s-a produs tragedia

Șeful poliției locale a spus că soțul s-a trezit la câteva minute după ce soția sa începuse deja să pregătească ceaiul și a întrebat imediat unde este.

După ce i s-a spus că va dura încă 10 minute, Dharamveer s-a înfuriat, grăbindu-se să ia o armă pe care ar fi folosit-o apoi pentru a ucide femeia în timp ce ea stătea deasupra aragazului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În acest timp cei patru copii ai cuplului dormeau într-o altă cameră.

Citește și: Ce a apărut la locul crimei din București, acolo unde femeia însărcinată a fost ucisă! Familia și prietenii lui Beatrice își strigă durerea și plâng bebelușul care ar fi trebuit să vină pe lume

Când fiul lor, numit Soldat, i-a auzit țipetele, el s-a repezit la fața locului, unde a văzut-o pe mama lui sângerând.

Se pare că soțul furios ar fi atacat și copiii, care încercau să ajute femeia rănită, iar aceștia au fugit în camera lor.

Dharamveer si Sundari

Femeia ucisă avea 50 de ani

[Sursa foto: Daily Mail]

Criminalul nu era la primul act de violență

Sătenii, alertați de strigăte, s-au grăbit către casa soților și au găsit-o pe Sundari zăcând fără viață într-o baltă de sânge.

Polițiștii au fost chemați la fața locului, iar cadavrul femeii a fost ridicat pentru autopsie. Ulterior soțul a fost arestat.

Citește și: Supraviețuire miraculoasă înainte de Crăciun. Un conducător auto a scăpat cu viață, după ce a intrat cu mașina într-un parapet

Fiul care a asistat la scena violentă dintre părinți a declarat presei indiene că tatăl său s-a mai înfuriat din cauza ceaiului și a strigat adesea la mama lui, dar nu a lovit-o niciodată. Ancheta este în derulare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si