Un grup de bărbați au terorizat trei locatari din Baia Mare. Un bărbat în scaun cu rotile și fiii săi a fost bătuți cu bestialitate de agresori.

Bărbat în scaun cu rotile- atacat în propria casă și bătut cu bestialitate

Victima a fost lovită cu un par, de unde, ulterior, s-a ales cu capul spart. Fiul cel mic al victimei, de 16 ani, a fost și el lovit brutal cu o lopată și a suferit o fractură la nas.

Scenele de groază nu s-au oprit aici, iar atacatorii i-au amenințat pe cei trei cu un cuțit ca să se mute din bloc.

Citește și: Doi bărbați s-au bătut într-un microbuz școlar din județul Teleorman

În acest sens, IPJ Maramureș a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Citește și: Un bărbat a fost prins de poliție chiar în timp ce își bătea soția

Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate lângă o trecere de pietoni din Neamț

Un tânăr în scaun cu rotile din Roman, județul Neamț a fost bătut cu bestialitate de câțiva agresori. Victima se afla cu o altă persoană lângă o trecere de pietoni, când a fost lovit cu pumnii și cu picioarele, din senin, de un grup de bărbați.

Incident halucinant în județul Neamț. Un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut din senin de un grup de agresori. Motivele scandalului nu se cunosc încă cu exactitate.

Bătut în scaun cu rotile și târât pe stradă

În timp ce se afla lângă o trecere de pietoni din Neamț, alături de o altă persoană,  un tânăr în scaun cu rotile a fost bătut cu bestialitate de un grup de agresori.

Tânărul a fost lovit cu pumnii și cu picioarele din senin de unul dintre agresori. Ulterior, și prietenii bătăușului i s-au alăturat și l-au târât pe tânăr în stradă. Conflictul s-a încheiat când un șofer de taxi a oprit aproape de scenele violente.

Citește și:  O angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a fost trimisă în judecată

Citește și:  Anchetă la o școală din Bacău: soțul unei femei de serviciu ar fi agresat un elev

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În acest moment cauzele scaundalului sunt necunoscute, iar polițiștii din Neamț au transmis că ancheta a fost înaintată procurorilor, care fac cercetări în această privință.

Citește și:  Elev agresat în repetate rânduri de colegii săi: „Este de neînţeles cum un părinte îşi expune propriul copil iterând false probleme”

Un elev de 11 ani a fost bătut de profesorul care s-a oferit să facă meditații cu el

Un copil de 11 ani a fost bătut cu cureaua de profesorul său chiar în casa în care locuiește, apoi bărbatul a vrut să-i ofere meditații.

Citeste si:  Ce s-a întâmplat, de fapt, între Florin Salam și Emil Rengle? Motivul pentru care a refuzat să mai apară în videoclipuri de manele- kanald.ro

Citeste si:  „Nu mai pot!” Emily a cedat când a văzut ce se întâmplă în casa ei! La un pas să-și facă bagajele și să plece- wowbiz.ro

Elevul de la Școala din Țuțora, județul Iași,   a fost bătut de profesorul   care predă Tehnologia Informației.

Totul s-ar fi înâmplat chiar la locuința copilului, acolo unde acesta se află în   plasament familial, și chiar sub privirile asistentului maternal.

Profesorul l-a lovit cu cureaua punând gestul pe seama unei caricaturi făcute de copilul de 11 ani.

Citeste si:   Şengül găsește o eșarfă în patul ei și a lui Orhan: „Ai bagat o altă femeie în patul nevestei tale” Emir plonjează cu mașina în lac. Va reuși Harika să scape basma curată- kanald.ro

Citeste si:   „Nu știu în ce direcție să mă duc” Claudia Puican nu mai are liniște de când a primit un mesaj neașteptat- wowbiz.ro

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și:   "Am vrut doar să-l sperii". Un tată și-a ucis fiul din greșeală cu o sabie de samurai

Citeste si:  Oana Roman, imagini emoționante din centrul în care se află mama sa, Mioara Roman! Cum a găsit-o vedeta după o săptămână de absență- kfetele.ro

Citeste si:  Emily Burghelea, cu ochii plini de lacrimi: "L-a mușcat pe bebe de picioruș” Influencerul trece printr-o situație extrem de dificilă cu ambii copilași- radioimpuls.ro

Pe data de 3 februarie, asistentul maternal a fost sunat de către directorul instituției de învățământ și a fost rugat să-l lase pe profesorul, Marian Curmei, să vină să poarte o discuție cu acesta.

Ce susține asistentul maternal al băiatului de 11 ani

"L-am întâmpinat pe profesor la poartă, era pentru prima oară când îl vedeam. Mi-ar fi plăcut să se prezinte, dar nu a făcut-o. Intrând în casă, vizibil nervos, s-a năpustit asupra lui Alexandru, care se afla în sufragerie, pe canapea.

Citește și:   Scene dramatice într-o școală din Kazahstan! Trei elevi au fost atacaţi cu toporul şi cuţitul de un coleg

Până să ajung eu în cameră, deja îl lovea. De față cu mine a scos cureaua de la pantaloni și a început să îl lovească. Am intervenit de urgență și i-am cerut explicații, întrebându-l dacă e normal așa ceva. Avea în telefon un desen în creion, cu un chip de om, alături de gura acestuia era desenat ceva, ca un morcov”, a spus Maria Petrescu, asistentul maternal.

„El a precizat că vrea să îl ajute pe Alex, să facă pregătire cu el, dar eu nu i-am cerut acest lucru. Din timpul discuțiilor am înțeles că e membru de partid și că se bazează pe susținere și sprijin politic", a precizat femeia, potrivit    bzi.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si