Close sidebar
Close sidebar

Un barbat in varsta de 29 de ani din Dolj a murit din cauza unor complicatii aparute in urma rujeolei

Un doljean de 29 ani a murit la Spitalul “Victor Babes” din Bucuresti din cauza unor complicatii aparute in urma rujeolei, cazul fiind confirmat de analizele de laborator in cursul zilei de vineri. Barbatul a contactat boala in luna februarie 2017, fiind internat intr-un spital din Craiova, ulterior fiind externat in stare buna de sanatate, dar complicatiile au aparut pe un fond imunodepresiv al pacientului. Barbatul se afla in evidentele DSP pe listele pacientilor cu HIV.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Dolj, barbatul in varsta de 29 ani a fost internat, in luna februarie, in Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes” din Craiova, fiind externat ulterior fara a mai prezenta urme de boala. Barbatul s-a prezentat insa din nou la spital pe 24 iunie 2017.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Accident teribil în Germania. Polițiștii au început să plângă când au văzut locul impactului- antena3.ro

“Pe un fond imunodepresiv sever a dezvoltat o panencefalita si a fost trimis, pe 26 iunie, la Spitalul «Victor Babes» din Bucuresti. A decedat pe 1 iulie 2017, iar abia azi au venit confirmarile de la laborator in care se mentioneaza ca in lichidul cefalorahidian a fost gasit virusul rujeolic”, a declarat, pentru News.ro, Stefan Popescu, purtator de cuvant al Directiei de Sanatate Publica Dolj.

Acesta a mai precizat ca doljeanul se afla in evidentele institutiei pe listele pacientilor cu HIV.
Pana la ora actuala, sase copii au murit, in judetul Dolj, din cauza rujeolei, barbatul de 29 de ani fiind al saptelea caz de deces provocat de complicatiile aparute in urma rujeolei.

Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania pana in 21 iulie este 8.246,

fiind inregistrate 32 de decese din cauza acestei boli.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI