Acesta a chemat un echipaj SMURD, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare, care nu au avut succes şi a fost declarat decesul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, un voluntar SMURD a descoperit, duninică seară, în perimetrul festivalului Neversea, o persoană inconştientă. La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, o ambulanţă SMURD, care a început protocolul de resuscitare.

Citeste si: STB înfiinţează, de astăzi, linia de autobuze 343 şi suplimentează numărul de tramvaie pe liniile 16 şi 36

Citeste si: Gabriel Cotabiţă se apropie de colaps financiar! Vezi câţi bani a pierdut cântăreţul în ultimii ani!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zona a fost încercuită de jandarmi şi agenţi de pază, care nu au mai permis accesul oamenilor în perimetrul respectiv.

În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Ancheta va fi preluată de IPJ Constanţa. Poliţiştii au pecizat că bărbatul era din Bucureşti.
”Din primele cercetări s-a stabilit faptul că pe trupul neînsufleţit nu sunt urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Constanţa.

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 8-14 iulie! Tranzitul lui Marte afectează toate zodiile, conform astrologului Ioan Burculeț VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Admitere liceu 2019! Care este liceul unde ultima medie a fost 9,91? Topul celor mai bune specializări


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si