În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii din cadrul IPJ Dâmbovița au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona Padina, un bărbat a fost înjunghiat, a transmis Mediafax.

Oamenii legii ajunși la fața locului au identificat victima decedat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Târgoviște. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Trei tineri au fost arestați

Trei bărbați, cu vârste între 19 și 32 de ani, sunt principalii suspecți pentru comiterea faptei. Aceștia se află acum în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se fie stabilit gradul de participare la comiterea faptei și să fie fie luate măsurile prevăzute de lege.

Potrivit primelor informații rezultate din verificările preliminare, tragedia ar fi avut loc pe fondul unui conflict spontan.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, ancheta fiind în curs de desfășurare.

Cântărețul Alex Velea a fost audiat în calitate de martor pentru că s-ar fi aflat în zonă când victimei i s-ar fi aplicat 20 de lovituri cu maceta, scrie Pandurul.ro. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La același eveniment cântau și Antonia și Alina Eremia, spune sursa citată anterior.

„În cursul nopții de 10 spre 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgoviște.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare ”, se arată în comunicatul Poliției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si