Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța spun că  bărbatul în vârstă de 72 de ani a fost scos din mare, în Techirghiol, pe plaja Șincai.

Bărbatul a fost declarat decedat

Victima a fost scoasă din apă în stop cardio-respirator. Mai multe echipaje de prim-ajutor au intervenit pentru a-l ajuta. Un elicopter SMURD a ajuns la locul incidentului.

Din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor și procedurilor de resuscitare și a fost declarat decedat.

Citește și: Fetiță de zece luni, moartă după ce a fost lăsată în mașină mai multe ore. Afară erau înregistrate 40 de grade Celsius

~știre în curs de actualizare~

Doi turişti au fost la un pas să se înece în Eforie Nord. Tinerii au fost salvați în ultima clipă după ce au ignorat avertismentele salvamarilor

La un pas de tragedie joi, 13 iulie pe litoral! Doi turişti au fost salvaţi în ultima clipă de la înec după ce au ignorat steagul roşu şi s-au aventurat în apă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei doi tineri se aflau în vacanţă, în stațiunea Eforie Nord, împreună cu familia. Aceștia au ignorat steagul roșu care fusese ridicat de salvamari și s-au aventurat în apă.

Au înotat spre largul mării, dar din cauza curenților, nu au mai reuşit să se întoarcă singuri la mal. Din fericire, salvamarii au reușit să evite o tragedie, iar acest lucru se datorează faptului că cei doi turiști au fost observați la timp de salvatori.

Aceștia i-au adus de urgenţă la mal, tinerii aflându-se acum în afara oricărui pericol.

Turiștii au fost stabilizaţi de medicii de la punctul de prim ajutor de pe plaja unde putea să se producă o adevărată tragedie, ulterior fiind transportaţi la spital unde li s-au acordat mai multe îngrijiri medicale.

Doar în ziua de joi, 13 iulie 2023, 15 oameni au fost scoși din apă de salvamari.

Salvatorii exclud varianta înecului, în cazului bărbatul mort pe plaja din Mamaia

Tragedie, luni, 10 iulie 2023, pe litoral. Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața, chiar sub ochii soției, imediat după ce a intrat în apă.

Un bărbat de 70 de ani și-a pierdut viața, ieri, pe plaja din Mamaia, imediat după ce a intrat în apă. În scurt timp, acesta a căzut secerat, iar martorii au crezut că s-a înecat. Această variantă, însă, a fost exclusă de către salvatori, marea fiind liniștită. Bărbatul se afla pe plajă alături de soția sa, la primă oră a dimineții.  

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

“L-am scos, anunţase între timp un turist, SMURD-ul şi salvarea, ne-am apucat noi de masaj cardiac. Apa nu era foarte mare, îmi venea mie undeva în jurul abdomenului.”,  spune Daniel Lopătaru, salvamar. 

“La locul solicitării au fost trimise două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ. A fost găsit un  pacient în stop cardio-respirator. S-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate nu a răspuns la protocol şi a fost declarat decedat.”,  Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si