Momente de panică într-un pasaj din Pitești. Un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat mai multe persoane. Bărbatul are vârsta de 40 de ani și a fost dus la sediul poliției pentru audieri.
O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a ales cu atac de panică.

Citeste si: Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

Un bărbat din Neamț și-a înjunghiat soția, apoi a plecat la băut

Bărbatul din Gârcina, Neamț, și-a înjunghat soția, a lăsat-o să moară, apoi s-a dus să bea, iar când s-a întors, s-a culcat.

Crima a avut loc pe data de 18 februarie 2022, când un bărbat de 59 de ani din comuna nemțeană Gârcina și-a agresat nevasta, de 51 de ani. Acesta a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Cheltuielile judiciare ajung la suma de 1.500 de lei. Bărbatul era beat, iar crima a avut loc chiar în locuința celor doi. În timpul audierilor, acesta nu a recunoscut crima, ci doar altercația cu soția.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  VIDEO- Tânără de 26 de ani, ucisă de iubitul recidivist. Bărbatul și-a mai omorât o fostă concubină

„Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat în dosarul(...), pentru comiterea infracţiunii de omor- în forma violenţei în familie, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu 19.02.2022 şi până la 20.03.2022, inclusiv“, conform Tribunalului Neamţ. Ulterior măsura a fost prelungită succesiv.

Tânără de 26 de ani, ucisă de iubitul recidivist. Bărbatul și-a mai omorât o fostă concubină

O tânără de 26 de ani din  Drobeta Turnu Severin  a fost ucisă, luni seară, de concubinul său, care a înjunghiat-o de mai multe ori. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, este recidivist, fiind eliberat în vară din închisoare unde a ispăşit 20 de ani pentru omor.

Citeste si: VIDEO: Trei persoane au murit în incediul puternic pe podul Kerci, legătură între Crimeea și Rusia. O cisternă a fost cuprinsă de flăcări

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a înjunghiat prima dată victima pe o bancă în faţa blocului, iar când femeia a fugit în scara blocului, bărbatul a urmat-o şi a mai înjunghiat-o.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si