Incidentul s-a petrecut pe strada Sevastopol. Bărbatul era înarmat cu un pistol și a amenințat paznicul unei parcări. După ce a făcut asta, a plecat spre Calea Victoriei. Acesta a fost interceptat în zona Piața Romană și a fost dus la Secția 4 de Poliție.

Citește și: Un șofer este căutat de polițiști, după ce nu a oprit la semnalele luminoase și se afla într-o mașină neînmatriculată

Un incident asemănător a avut loc noaptea trecută, tot în trafic, atunci când un bărbat fără mașina înmatriculată a fost oprit cu focuri de armă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au verificat în baza de date, iar autoturismul nu era înmatriculat. Șoferul a tras pe dreapta, apoi a demarat. Mai multe focuri de armă au fost trase în plan vertical.

Incidentul s-a petrecut la ieșirea din  localitatea Lețcani.  Nu au fost înregistrate victime.

Citește și:  Un șofer de 19 ani a lovit un tânăr în timp ce făcea drifturi  

Mai multe focuri de armă au fost trase către mașina bărbatului

”Poliţiştii aflaţi în trafic tocmai verificaseră autoturismul în bazele de date, stabilind că acesta nu ar fi înmatriculat în circulaţie.

Iniţial, şoferul a tras pe dreapta, iar apoi a demarat în trombă. Poliţiştii rutieri au pornit în urmărirea autoturismului, care la ieşirea din localitatea Leţcani a acroşat un alt auto, iar şoferul a coborât şi a fugit.

Pentru oprirea conducătorului auto, pe parcursul urmăririi au fost trase două focuri de armă în plan vertical”,  informează IPJ Iaşi.

Citește și:  Un băiat de 8 ani a fost accidendat în timp ce traversa strada, în Odorheiu Secuiesc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si