Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat inconștiet, băut și fără permis i-a pus viața în pericol fiului său! Copilul a fost grav rănit, după ce scuterul s-a izbit de o mașină

Un bărbat de 39 de ani s-a urcat beat și fără permis de conducere pe un scuter, alături de fiul său de 10 ani. Copilul a fost luat de elicopter de la locul accidentului.

Stefania Pavel,

Imagine reprezentativă pentru un scuter.

[Sursa foto: iStock]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident teribil a avut loc luni, 1 aprilie pe strada Principală, din comuna Daneți, județul Dolj, în jurul orei 15:50. Polițiștii Secției nr.12 au fost imediat sesizați cu privire la acest eveniment neplăcut.

Copilul de 10 ani a fost dus de urgență la spital

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, care au constatat faptul că, un bărbat de 39 de ani, din comuna Dobrotești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau înregistrat, la ieșirea dintr-o stație de distribuție carburanți, din comuna Daneți, spre strada Principală, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 33 de ani, din comuna Daneți, informează Observator.

Imagine cu o ambulanță.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adolescent român, găsit fără viață în Italia! La ce provocare periculoasă ar fi participat Antonio?

Din păcate, fiul bărbatului, un minor în vârstă de 10 ani, pasager pe moped, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat cu un elicopter SMURD la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Apoi a urmat ca bărbatul să fie testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1.22 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din verificările efectuate s-a stabilit că acesta nu avea nici permis de conducere. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Trei tineri și-au pierdut viața într-un accident teribil

Trei tineri, doi dintre ei fraţi, au murit în timpul unei curse ilegale pe străzile unei localităţi din Neamţ. La volan se afla un tânăr de 18 ani, care avea permisul de doar o lună.

”Am început să vorbesc cu băiatul din faţă, era foarte speriat. A zis " Ajută-mă, ajută-mă, că nu vreau să mor". L-am întrebat cum îl cheamă. "David". Avea picioarele blocate. Îmi tot zicea, "trage scaunul". Ţine-mă de mână că nu plec de aici şi o să te scoatem”, a povestit unul dintre salvatori, conform sursei citate mai sus.

Imagine de la accidentul în care trei tineri și-au pierdut viața în Neamț.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Mărturia șocantă a bărbatului martor la accidentul din Neamț, unde trei tineri au murit: "Am verificat pulsul de vreo trei ori și nimic”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și pentru vătămare din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI