Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat întins pe șosea a fost omorât de un autoturism care a trecut peste el

Un bărbat de 55 de ani a fost accidentat mortal de un autoturism. Bărbatul se afla întins pe partea carosabilă.

Diana Puiu,

Un bărbat întins pe șosea a fost omorât de un autoturism care a trecut peste el

[Sursa foto: realitatea.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat întins pe șosea a fost lovit mortal de un autoturism. Accidentul s-a petrecut în dreptul localității Bursucani.
Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ Galați), oamenii legii au fost sesizați joi seara cu privire la un accident pe DN 24D, iar o persoană a decedat. Șoferul nu consumase alcool, dar a fost condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge.

Citește și: Grav accident rutier: șase victime în urma impactului

Grav accident rutier: șase victime în urma impactului

Un teribil accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 5, în județul Giurgiu. Evenimentul nefericit a fost soldat cu șase victime.

Autoritățile au intervenit de urgență.

Citește și: Accident grav în Gorj: două persoane au rămas încarcerate

Șase persoane au fost transportate la spital. Evenimentul s-a produs pe sensul de mers spre Capitală, fiind implicate două autoturisme.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni, Detașamentului Giurgiu și Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Citește și: Un preot din Constanța, condamnat pentru ucidere din culpă

Accident grav în Gorj: două persoane au rămas încarcerate

Un accident grav a avut loc pe DN 66, în Gorj, în care au fost implicate trei mașini, iar două persoane au rămas încarcerate. 

Accidentul a avut loc pe  DN 66  Târgu Jiu – Filiași, în zona localității Moi, județul Gorj. În accidentul de pe DN 66 au fost implicate trei mașini și două persoane au fost încarcerate.

Citește și:  O fată și un băiat au murit într-un accident cumplit la Sibiu. Alți doi tineri, în stare gravă. O mașină de lux a intrat sub un TIR

Traficul a fost oprit pentru efectuarea manevrelor de extragere a victimelor, acordarea de  îngrijiri medicale  și cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI