Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat mort a fost ridicat din sicriu după un apel la 112

Scene șocante într-o casă din Valea lui Bosie, județul Vaslui. Un bărbat mort a fost ridicat de polițiști chiar din sicriu.

Diana Puiu,

Un bărbat mort a fost ridicat din sicriu după un apel la 112

[Sursa foto: ziarulprahovean.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat mort de ciroză a fost ridicat din sicriu, la priveghi, de polițiștii care anchetau o crimă. Medicul de familie a crezut că a murit sugrumat, asta pentru că nu ar fi știut de boala acestuia.

Citeste si: O pacientă a murit pe masa de operație, chiar înainte de intervenție

Scenele s-au petrecut în locuința bărbatului de 47 de ani, care a murit luni dimineața. Anterior decesului, bărbatul a fost diagnosticat cu ciroză hepatică. Anchetatorii au descins după ce au fost alertați că ar fi murit sugrumat.
Bărbatul a fost scos din sicriu și băgat într-un sac negru, spre uimirea mamei și a oamenilor de la priveghi.

Citeste si: Cadavrul unei fete de 16 ani a fost găsit într-o casă aflată în construcție

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Medicu ar fi refuzat, inițial, să vină la casa familiei și ar fi declarat moartea ca fiind suspectă. Sora bărbatului a sunat la 112 spunând că medicul refuză eliberarea actului, iar de aici a început ancheta.

Cadavrul unei fete de 16 ani a fost găsit într-o casă aflată în construcție

Mister în cazul unei fete de 16 ani. Trupul acesteia a fost găsit într-o casă aflată în construcție, în Gorj. 

"La data de 10 octombrie, în jurul orei 9:17, polițiștii din cadrul Poliției Tismana au fost sesizați de către un bărbat din orașul Tismana, cu privire la faptul în incinta unei case aflate în construcție, a găsit o tânără spânzurată", arată IPJ Gorj.

Citeste si:  Un bărbat evacuat din locuinţă şi-a dat foc în momentul în care a aflat că este executat silit

"La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, în vederea efectuării de cercetări, stabilind că se confirmă cele sesizate.

A fost solicitat un  echipaj medical,  care a efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost constatat decesul fetei", a adăugat IPJ Gorj. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI