Close sidebar
Close sidebar

Tragedie la spital. Un bărbat s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca

Un bărbat de 72 de ani a murit după ce s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca. De ce a recurs bărbatul la acest gest?!

Georgiana Balaban,

Tragedie la un spital din Cluj.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 72 de ani a murit, sâmbătă, după ce s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj-Napoca. A fost deschis un dosar penal pentru a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

Citeste si: Moarte cumplită pentru un youtuber norvegian. A căzut într-un lac înghețat în timpul filmărilor

Ce au transmis autoritățile

„Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat trupul neînsufleţit al unui bărbat de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportat în vederea efectuării necropsiei la Institutul de Medicină Legală”, a transmis, sâmbătă, IPJ Cluj.

Citeste si: O româncă și copiii ei, morți în incendiu

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit sursei citate, cauza se află în instrumentarea magistraţilor din cadrul Parchetului Militar Cluj.

Un pacient s-a aruncat de la un etaj al Spitalului Militar din Cluj.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Un bărbat din Arad a fost dus direct la Psihiatrie după ce a amenințat că le dă foc celor de la Evidența Populației

Anchetatorii urmează stabili circumstanţele în care a survenit evenimentul, într-un dosar de cercetare penală, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Ion Șmecherul, bântuit de moarte și în trecut! Cum a evitat tragedia prietenul fraților Sterp, în urmă cu un an?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI