Un caz cutremurător are loc la Constanța. Un constănțean doarme cu soția moartă în casă. Omul a declarat că a încercat să facă tot posibilul pentru a o îngropa, însă pur și simplu nu are resurse financiare pentru a o conduce pe ultimul drum. Bărbatul îndurerat a solicitat ajutorul autorităților.

Citeste si: Trei români au fost găsiți morți în casă. Poliția a deschis un dosar penal

Soția omului a pierit în urmă cu trei zile. Ea era foarte bolnavă, iar recent a avut parte de un accident cumplit. Acum a murit și nimeni nu o poate îngropa.

Clipe grele pentru un bărbat din Constanța

De trei zile, bărbatul trece prin clipe de coșmar. El a rămas fără jumătatea vieții sale, fără partenera de o viață. Omul nu are bani acum să-și îngroape soția și își strigă durerea.

Citeste si: Un elev a omorât două profesoare. Tânărul de 18 a fost arestat de oamenii legii

Alexandru a cerut ajutorul mai multor instituții pentru că își dorește ca soția sa să fie înmormântată creștinește. Bărbatul a mărturisit că nimeni nu a vrut să îl ajute și că a rămas, în continuare, cu cadavrul în casă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a povestit că femeia avea pensie de handicap, însă el nu are niciun fel de venit.

„Când au venit cei de la Ambulanță mi-au zis că asta e tot și că trebuie s-o îngrop.

Le-am spus că nu am posibilitate... Nu am nici un ban. Ea avea pensie de handicap, eu nu am nici un venit. Mi-au zis că ei nu știu... Am sunat la Poliție apoi. A venit Poliția și mi-a zis s-o îngrop. Am fost la Poliția Locală, aici, în cartier. Mi-au zis să mă duc la Casa de Pensii. M-am dus. Acolo mi-au zis că nu are pensie de la stat, că are de handicap. Am plecat”, a povestit bărbatul, potrivit replicaonline.ro.

Omul a explicat că acestea, nu a reușit să obțină bani pentru a o înmormânta pe Carmencita Mariana Mănău, femeia de 53 de ani care a decedat.

Bărbatul a mărturisit că a început să se certe și cu vecinii săi, din cauza mirosului greu de suportat. Cu toate acestea, nu mai vede niciun fel de rezolvare și nu știe cum să mai procedeze pentru a-și înmormânta soția.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Caz șocant în Hunedoara. Un bărbat și-a înjunghiat fiul

„M-am dus la Asistența Socială de la Delfinariu. Le-am zis că stau cu mortul în casă, că nu am posibilitate să-l îngrop. M-au trimis la Casa Mortuară. M-am dus, mi-au zis că nu o iau fără Poliție. Au venit doi polițiști de la Secția 2... Le-am zis: ce fac? Deja miroase... ce fac? Mă cert cu vecinii, îmi vin la ușă, mă ceartă. Nu știu ce să fac. S-o arunc în stradă? Ce să fac?? Ultima dată, Poliția mi-a zis să mă duc la primar. Păi de dimineață mă duc, la prima oră mă duc.. (vineri, 25 martie – n.r.) Uitați, stau aici, în casă, cu ea. Am mai dormit la un vecin”, a mai spus bărbatul.

Citeste si: Bunicul Vanesei, tânăra ucisă într-o vilă din Iași, primele declarații! Ce observase la iubitul ei înainte de tragedie: "A venit de vreo două ori pe aici cu prietenul ei marocan"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si