Un bărbat din Bacău, care conducea cu 87 de kilometri pe oră pe un drum național DN 12 B, în localitatea Târgu Ocna, a fost oprit de polițiști și s-a descoperit că ar fi făcut cinci infracțiuni în Austria.

Citeste si: Urmărire cu focuri de armă după un fost polițist care nu a oprit la semnalele foștilor săi colegi

"În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, poliţiştii au constatat că bărbatul posedă mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Austria, pentru savârşirea a

cinci infracţiuni de participare în cadrul uni grup infracţional şi furt organizat sau armat, fapte prevăzute de Codul penal austriac, fiind emisă o dispoziţie de urmărire internaţională", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Citeste si: Un bărbat din Argeș a călcat cu roata maşinii un poliţist şi l-a acroşat cu autoturismul pe altul. Bărbatul a fost reținut

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Târgu Ocna de unde a fost preluat de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău.

Un fost polițist a fost oprit cu focuri de armă 

Un polițist pensionat din Târgoviște nu a oprit la semnalele colegilor săi și și-a continuat deplasarea, iar apoi a acroșat două autovehicule staționate.

Citeste si:  Poliția Română anunță că peste 1.500 de agenți vor fi pe străzi în weekendul de Paște: ”Avem 350 de radare pe fiecare schimb!”

Totodată, șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest. Potrivit unor surse judiciare, șoferul este fost subofițer Eugen Florea, de la Poliția Rutieră Târgoviște.

Acesta a ieșit la pensie în urmă cu aproximativ un an. 

Citeste si:  Doi răniți într-un accident cu patru mașini pe DN13


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si