Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a vandalizat Cetatea de la Sarmizegetusa. Omul susține că se plictisea

Un bărbat din județul Argeș a vandalizat unul dintre monumentele celei mai vechi cetăți din țara noastră, Cetatea Sarmizegetusa. Chestionat de oamenii legii de ce a făcut acest lucru individul a susținut că "din plictiseală".

Alexandra Costea,

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a vandalizat Cetatea de la Sarmizegetusa. Omul susține că se plictisea

[Sursa foto: news.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Monumentul istoric al celei mai vechi și cunoscute cetăți din țara noastră, Cetatea de la Sarmizegetusa a fost vandalizat de un turist. Potrivit primelor informații, se pare că cel care a distrus monumentul istoric ar fi un bărbat din municipiul Pitești, județul Argeș.

Citeste si: Mesajul șocant pe care l-a primit de antrenorul copilei de cinci ani, ucise la Bascov: ”Este foarte greu de vorbit!”

Piteșteanul și-a scris numele pe unul dintre blocurile de piatră care aparține zidului vechi al cetăți din vremea strămoșilor noștri daci. Bărbatul nu a făcut asta doar o dată, ci a insistat să-și scrie numele de două ori.

[Sursa foto: news.ro]

Bărbatul s-a ales cu dosar penal după o faptă comisă din plictiseală

O patrulă de jandarmi s-a deplasat la locul faptei, iar împreună cu arheologul care era prezent la cetatea istorică, au sesizat că pe o piatră din zidul acesteia erau scrijelite mai multe

nume.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

”Jandarmii hunedoreni au fost sesizaţi prin Serviciul de Urgenţă 112 că un bărbat şi-a scris numele pe unul dintre blocurile de piatră aparţinând zidului vechi al cetăţii Sarmisegetusa. Patrula de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, iar împreună cu arheologul prezent la cetate, au sesizat că pe o piatră din zidul acesteia erau scrijelite mai multe nume”, au transmis reprezentanții IJJ Hunedoara.

Citeste si: Un trotuar din Brașov a fost lăsat decopertat după ce constructorul a rămas fără pavele în timpul lucrărilor

Oamenii legii au reușit să îl identifice pe făptaș într-un timp relativ scurt. Chestionat de ofițerii de Jandarmerie de ce a recurs la acest gest, bărbatul din județul Argeș a spus că de plictiseală. Piteșteanul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

”De asemenea, colegii noştri au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere care au fost predate poliţiştilor pentru a se continua cercetările”, au mai precizat reprezentanții IJJ.

Citeste si: Adolescent de 15 ani din Dolj, urmărit cu focuri de armă de polițiști

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI