Un bărbat îmbrăcat în costum de Moș Crăciun a avut parte de un sfârșit teribil. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 24 al unei clădiri, în fața mai multor persoane.

Martori la tragedie au fost și soția și copiii lui, care au văzut toată scena de jos. Totul s-a petrecut în orașul Chelyabinsk din Rusia. 

barbat costumat in mos craciun rusia tragedie

Bărbatul alpinist se deghizase în Moș Crăciun pentru a le face o surpriză frumoasă copiilor.

[Sursa foto: New York Post]

Bărbatul a murit sub ochii a zeci de copii, fiind deghizat în Moș Crăciun

Un bărbat care era alpinist utilitar cu experiență a decis ca în acest an să facă o surpriză frumoasă copiilor din blocul în care locuia, dar și propriilor săi copii. El s-a deghizat în Moș Crăciun și a încercat să coboare cu funia pe fațada blocului.

Citește și: Crimă în Constanța, înainte de Crăciun. Un tânăr de 35 de ani, găsit mort în apartamentul său

Acesta a încercat să se asigure că totul va decurge bine, folosind frânghii și echipamente specifice, însă din motive care până acum sunt neclare, el s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul 24. Acesta s-a prăbușit în zăpadă și a murit pe loc din pricina izbiturii puternice cu solul, potrivit New York Post.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În primă fază, o parte dintre cei prezenți la spectacolul tragic au crezut că „moșul” a făcut o cascadorie. Aceștia au așteptat ca el să se ridice și să îi întâmpine pe micuți.

„Fiul meu nu a înțeles nimic. Alții și-au dat seama ce s-a întmplat și au plecat terifiați. Desigur, toți părinții sunt în stare de șoc”, a declarat un martor pentru presa locală, potrivit sursei citate anterior.

Un alt martor a relatat că mulți dintre cei prezenți au presupus că „Moș Crăciun” a făcut o farsă și a aruncat un manechin de la etaj.

„Serbarea a continuat. La început nu a existat nicio bănuială că se petrecuse o tragedie”, a spus acesta.

barbat costumat in mos craciun rusia tragedie

Copiii credeau că totul este o cascadorie a lui Moș Crăciun.

[Sursa foto: New York Post]

Alpinistul a murit în circumstanțe necunoscute

Presa locală a relatat că bărbatul deghizat în Moș Crăciun era un alpinist cu experiență, iar din primele investigații a rezultat faptul că funiile de siguranță au fost montate corespunzător. Ulterior, firma care administrează clădirea și care organizase evenimentu și-a cerut scuze pentru ceea ce au fost nevoiți să vadă cei prezenți.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Măicuțele care au grijă de mormântul lui Victor Surdu, fostul soț al Angelei Similea, scot la iveală detalii despre locul de veci al politicianului- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Miros de sărbătoare în gospodăriile gospodinelor. Cozonacul, preparatul vedetă de Crăciun

„Sărbătoarea de astăzi s-a transformat într-o nenorocire monstruoasă. Un alpinist utilitar îmbrăcat în Moș Crăciun a căzut în timp ce cobora din casa lui și a murit”, au precizat reprezentanții firmei printr-un comunicat. 

Acum, oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si