Un bărbat a ajuns la Spitalul Județean de Urgență cu arsuri de gradul II/III pe mâini, în urma un ui accident produs la Hidrocentrala Porțile de Fier I. Acesta este al doilea accident înregistrat în ultimele câteva zile, în Mehedinți.

Citeste si: Un vasluian a fost electrocutat în timpul unei lucrări executate la negru

Un alt bărbat în vârstă de 61 de ani a fost electrocutat, joi, la o locuință din Băcești, județul Vaslui.

Elicopterul  SMURD  a intervenit la fața locului, dar bărbatul nu a putut fi salvat. 

Citeste si:  Tragedie în Ploiești. Un adolescent de 14 ani s-a electrocutat lângă șinele de cale ferată

Un elicopter SMURD a intervenit la fața locului

"Poliția orașului Negrești a fost sesizată cu privire la electrocutarea unui bărbat, în localitatea Băcești, județul Vaslui. Ulterior, a fost constatat decesul bărbatului de 61 de ani, domiciliat în comuna Todirești, județul Vaslui.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Caz șocant în Vrancea: un bărbat și-a torturat soția, apoi a încercat să se sinucidă

În cauză, a fost deschis dosar penal, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul", a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citeste si:  VIDEO- Caz șocant în Vrancea: un bărbat și-a torturat soția, apoi a încercat să se sinucidă

Un adolescent de 14 ani s-a electrocutat lângă șinele de cale ferată

Un băiat în vârstă de 14 ani a fost transportat în stare grava la spital, după ce s-a electrocutat pe un câmp de la marginea orașului Ploiești, județul Prahova.

Citeste si:  Un bărbat din Iași și-a abuzat fiica vitregă. Adevărul a ieșit la iveală după ce adolescenta în vârstă de 17 ani a rămas fără telefonul mobil

Un echipaj SMURD, de  Terapie Intensivă Mobilă   cu medic s-a deplasat imediat la locul incidentului. Aceștia au ajuns la fața locului cu greu deoarece zona era plina de vegetație și era întuneric beznă, acești factori îngreunându-le misiunea salvatorilor de a ajunge la victima.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si