Un bărbat s-a îmbogățit de pe urma prostituării iubitei, pe care a trimis-o în Germania.  

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pogoanele au pus în executare un mandat de percheziţie, emis de Judecătoria Pogoanele, în localitatea Brădeanu, la domiciliul unui tânăr, de 24 de ani, bănuit de proxenetism. În urma documentării activităţii infracţionale a bărbatului a reieșit că, în perioada 2021-2023, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul Germaniei de către o tânără, de 24 de ani, din Ialomiţa”, transmite IPJ Buzău. 

Citește și: Percheziții domiciliare în Oravița, la persoane bănuite de furt calificat. Opt persoane, duse la audieri

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri și mai multe medii de stocare, iar un autoturism de lux a fost indisponibilizat.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Față de bărbatul de 24 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism”, se arată în comunicatul IPJ Buzău. 

Conform anchetatorilor, în cei doi ani în care și-a exploatat iubita, proxenetul a reușit să își acumuleze o mică avere.  

Citește și: Patru bărbați, cercetați după ce au vândut substanțe interzise. Unul dintre ei l-a muşcat de antebraţ pe jandarmul care îl imobilizase

Percheziții domiciliare în Oravița, la persoane bănuite de furt calificat. Opt persoane, duse la audieri

Mai multe persoane bănuite de furt calificat au fost identificate și duse la audieri, în urma unor percheziții domiciliare în Oravița. La data de 12 iunie, polițiștii de la Poliția Orașului Oravița au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Oravița, în orașul Oravița și zona rurală limitrofă, la

persoane bănuite de furt calificat. 

Citește și: Un bărbat din Capitală este suspectat că și-ar fi abuzat sexual fetița în vârstă de zece ani

Astfel, opt persoane au fost duse la audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului, urmând ca în cursul zilei de marți să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu proprunere de arestare preventivă.

Citește și: Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat după ce ar fi abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si