Mark Dicara, un bărbat de 62 de ani, dormea în patul său, moment în care a visat că locuința lui este spartă de un străin. În timp ce se apăra prin somn de infractor, a luat pistolul lui și a tras un glonț în întuneric, în picior.

Citește și: Focuri de armă în fața unui local din Timișoara. De la ce a pornit scandalul

Autoritățile i-au aplicat un garou pe rana care sângera, apoi l-au trimis la spital pentru tratament. Nimeni altcineva nu a fost rănit. 

De asemenea, aceștia au descoperit că bărbatul a folosit arma fără a deține un permis de port armă, obligatoriu în SUA. 

Citește și: Polițiști din Capitală, atacați cu toporul. Au fost trase focuri de armă- VIDEO

Focuri de armă în fața unui local din Timișoara. De la ce a pornit scandalul

Un barbat în vârstă de 35 de ani a fost împuscat de un altul în vârstă de 31 de ani în fața unui local din municipiul Timișoara. Arma folosită era un pistol cu bile. Oamenii legii i-au condus pe cei doi scandalagii la audieri. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform reprezentanților IPJ Timiș,  „în jurul orei 16:35, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că, în timp  ce se afla în fața unui restaurant de pe stada Simion Bărnuțiu din municipiu, un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani (pe care îl cunoștea) ar fi tras

asupra lui cu un pistol cu bile”.

Citește și: VIDEO| Ce se știe despre tânărul împușcat în cap de polițiști

Polițiștii timișoreni s-au deplasat imediat la fața locului indicat de apelant, constatând că cele sesizate se confirmă. Bărbatul în vârstă de 31 de ani fiind imobilizat și dezarmat, au mai transmis reprezentanții IPJ. Arma cu bile este deținută în mod legal, iar în urma incidentului nu au fost persoane rănite.

Citește și: Atac armat la o școală din Bosnia. Un elev de 13 ani și-a împușcat profesorul

Cei doi scandalagii au fost transportați la secția de Poliție, unde au fost audiați.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă neletală fără drept, au precizat cei de la IPJ Timiș.

Citește și: O femeie a murit și şase persoane au fost rănite într-un schimb de focuri, în Chicago


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si