Un bărbat de 32 de ani din Târgoviște s-a înjunghiat mortal cu un cutter în zona gâtului.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Avram Iancu din localitate, un bărbat şi-ar fi provocat răni cu un cutter, în zona gâtului. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat în apartament trupul neînsufleţit al unui bărbat de 32 de ani", explică

IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres.

Citește și: VIDEO- Un polițist de 21 de ani din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap

Trupul bărbatului a fost preluat pentru efectuarea necropsiei.
„Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului şi dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege", mai precizează IPJ Dâmboviţa.

Un polițist de 21 de ani din Galați și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap

Incident șocant în județul Galați. Un tânăr polițist, abia angajat, și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. El a fost găsit fără viață de mama sa, care a alertat autoritățile.

Un tânăr polițist de doar 21 de ani din județul Galați și-a luat viața, marți după-amiază, la Tg. Bujor, potrivit presei locale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  Caz șocant în Pitești! Un tânăr de 18 ani a fost atacat și înțepat în gară de un bărbat

Agentul, absolvent al promoției martie 2022 al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina, era polițist la Postul de la Cavadinești și avea dreptul să își țină arma din dotare acasă.

Agentul era în concediu și trecuse cu bine testele psihologice, au anunțat reprezentanții IPJ Galați. 

Tânărul polițist a fost găsit de mama sa, care a alertat autoritățile.  

Citește și: Moarte cumplită pentru un român din Italia. Acesta s-a sinucis cu un flex

”La data de 13 decembrie 2022, Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împușcat în cap, fiind în stare de inconștiență", a transmis IPJ Galați.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si