Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat s-a prefăcut că este mort timp de aproape un an pentru a obține ce-și dorește

Un bărbat din statul american Kentucky care s-a prefăcut timp de un an că este mort a obținut ce și-a dorit. Acesta a primit un rol într-un serial polițist.

Diana Puiu,

Un bărbat s-a prefăcut că este mort timp de aproape un an pentru a obține ce-și dorește

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Josh Nelly s-a filmat timp de 321 de zile prefăcându-se că este un cadavru în diferite locații. Bărbatul a postat filmările pe TikTok, unde au devenit virale. Acesta a apărut în timp ce își ținea respirația și era acoperit cu sânge fals. 

„Ziua X în care joc un cadavru, încă când primesc un rol într-un film sau serial, ca trup neînsuflețit”, este mesajul care însoțea fiecare dintre filmările lui Josh Nelly.  

Citește și: Doliu în lumea filmului: un star din ”Pirații din Caraibe” s-a stins din viață

În ziua 321, acesta a primit vestea pe care o aștepta și a reușit să atragă atenția producătorilor din serial.

 

Bărbatul a povestit pentru presa locală că, deși nu are experiență actoricească, s-a antrenat foarte mult timp ca să învețe să joace un cadavru. 

Citește și: Alba, o fetiță româncă uimește Irlanda. La doar 4 ani și-a îndeplinit visul de a juca într-un film

Alba, o fetiță româncă uimește Irlanda. La doar 4 ani și-a îndeplinit visul de a juca într-un film

Alba Dogaru uimește o țară întreagă! La vârstă de 4 ani, fetița cu mamă româncă, domiciliată în Ballyvolane, o suburbie a orașului Cork din Irlanda, și-a văzut visul împlinit devenind: a devenit actriță. Micuța a jucat în filmul de scurtmetraj intitulat „Little Miss Green”. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Ea este actrița care nu își dorește să aibă copii. „Simţim anxietatea în legătură cu faptul că te simţi prins în capcană de rolul acesta”

Micuța este extrem de fericită după ce și-a îndeplinit visul. Maria Jesús Quirós, educatoarea de la grădinița unde învață românca, i s-a alăturat pe covorul roșu în weekend, notează jurnaliștii de la echolive.ie.

Premiera noului scurtmetraj, „Little Miss Green”, în care Alba interpretează rolul lui Gracie, a avut loc la Cork College, unde a fost prezentat ca parte a unui spectacol de sfârșit de an dedicat studenților de film.

Citește și:  El este Ilie Ciocan, cel mai longeviv veteran de război! Bărbatul a ajuns la incredibila vârstă de 110 ani: „N-am tras vreodată spre niciun om”

Regia acestui scurtmetraj a fost asigurată de Dawn Sharpe, iar producția a fost realizată de Sean Murphy. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe lângă Alba, distribuția a inclus și alte două talente remarcabile: Sean MacGearailt și Harriet McAllister.

Alexandra, mama Albei, a dezvăluit că este încântată de implicarea în film:   „Filmul este o chestiune foarte serioasă. După ce găsește pasărea în grădină, Alba începe o conversație despre moarte și despre cum ar trebui să abordăm subiectul cu un copil atât de mic. Este o luptă pentru părinți să explice în așa fel încât un copil să înțeleagă, dar în același timp să nu fie brutal”.

Citeste si:  Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI