Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat s-a sinucis în fața călătorilor terifiați din Londra

Mai mulți pasageri de la un metrou din Londra au fugit terifiați, după ce un bărbat s-a înjunghiat mortal în apropierea stației.

Stefania Pavel,

Mai mulți pasageri de la un metrou din Londra au fugit terifiați, după ce un bărbat s-a înjunghiat mortal în apropierea stației.

[Sursa foto: Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un pasager s-ar fi înjunghiat mortal în fața călătorilor îngroziți într-o stație de metrou din centrul Londrei, potrivit Mirror.

Martorii au relatat că oamenii fugeau panicați din Sloane Square, o femeie strigând "fugi, fugi, fugi". Mai mulți agenți de poliție au fost văzuți în fața stației de metrou în urma incidentului oribil de dimineață.

Medicii au încercat să-l resusciteze, însă bărbatul a fost declarat decedat

Poliția britanică de transport a confirmat că un bărbat a suferit "răni grave, autoprovocate" și că a murit la fața locului. Un purtător de cuvânt al poliției britanice de transport a declarat pentru The Mirror: "Ofițerii au fost chemați la stația de metrou Sloane Square la ora 10.26 pe 28 iunie, în urma unor rapoarte conform cărora un bărbat a suferit răni grave, auto-provocate.

Citește și: Femeie din Bihor, diagnosticată cu febra Q, transmisă de animale

"Paramedicii au fost și ei prezenți, însă, în ciuda eforturilor lor, bărbatul a fost declarat mort la fața locului. Incidentul nu este tratat ca fiind suspect", au declarat aceștia. O imagine de la fața locului arată un bărbat pe peron, cu un cuțit aruncat pe jos, în timp ce doi navetiști privesc îngroziți.

S-a raportat că poliția a format un scut uman pentru a bloca scena sfâșietoare.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Un pasager s-ar fi înjunghiat mortal în fața călătorilor îngroziți într-o stație de metrou din centrul Londrei, potrivit Mirror.

[Sursa foto: Mirror]

O persoană a declarat pe rețelele de socializare: "Oamenii au fugit panicați din stația Sloane Square. O doamnă a strigat "Fugiți! Fugiți!”. Partenerul meu a devenit neliniștit și s-a refugiat la magazinele din apropiere.

Acum îi este teamă să folosească metroul în drumul spre casă”.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu bărbatul care spunea că se va arunca de pe un stâlp de tensiune?! Autoritățile au luat măsuri

Josh Rendall, un consilier pentru această zonă, a declarat: "O dimineață îngrozitor de tragică în Sloane Square. Mulțumim poliției, paramedicilor și personalului TfL pentru tot ceea ce fac. Gândurile mele sunt cu familia bărbatului și cu cei care ar fi putut fi martori la eveniment”. Președintele conservator Greg Hands a adăugat: "Vești îngrozitoare la stația Sloane Square. 

Stația a fost redeschisă la aproximativ 45 de minute după scena de groază. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI