Conform reconstituirii efectuate de polițiștii italieni, bărbatul în vârstă de 75 de ani voia să ajungă la o plantă de mimoze care crește în fața casei sale, doar că, se pare că acesta s-a aplecat prea mult și a căzut, lovindu-se grav la cap.

Citește și: Durere fără margini în familia lui Iosif! Tânărul s-a stins din viață la doar 20 de ani după ce un tractor s-a răsturnat peste el

În ciuda eforturilor depuse de medicii echipajului de ambulanță ajuns la fața locului, care a ajuns acolo de urgență, italianul s-a stins din viață la scurt timp după accident, relatează jurnaliștii de la  Fanpage.

Bărbatul a suferit un traumatism cranian care i-a fost fatal 

Bărbatul a fost transportat de urgență la spitalul din Perugia și internat în secția de terapie intensivă de la „Santa Maria della Misericordia”. Din nefericire, Domenico nu și-a mai revenit după căzătura suferită. În urma impactului, bărbatul a suferit un traumatism cranian care i-a fost fatal.

Procuratura a dispus în acest caz o autopsie, luând în calcul și posibilitatea unui atac de cord, doar că nu există bănuieli cu privire la cauza decesului italianului de 75 de ani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Un magician a fost bătut pe scenă, după un "număr periculos" cu o femeie

Comunitatea este în stare de șoc după aflarea veștii, bărbatul fiind un pensionar iubit și respectat de toți cei care îl cunoșteau.

Mimoza este una dintre cele mai iubite flori în Italia. În general, această plantă se dăruiește cu ocazia zilei de 8 martie.

Antonela a fost găsită moartă într-un râu din Italia. Românca care avea probleme de memorie fusese dată dispărută

Căutările în cazul Antonelei, românca care a dispărut din locuința sa din San Frediano în urmă cu câteva zile, s-au încheiat tragic. Duminică, 5 martie, căutările efectuate de pompieri s-au încheiat cu descoperirea trupului neînsuflețit al româncei în albia unui râu. Antonela suferea de pierderi de memorie, iar cea mai mare temere a familiei sale s-a adeverit.

Citește și: Metoda incredibilă prin care o româncă a furat de la un om care a ajutat-o! Nimeni nu se aștepta la asta

Românca cu pierderi de memorie a fost căutată timp de trei zile cu ajutorul al câinilor moleculari specializați în căutarea de persoane, dar și a elicopterelor. Acțiuniile de căutare au fost derulate atât de către pompieri, cât și voluntari ai Crucii Roșii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Antonela fusese dată dispărută din San Frediano a Settimo.

Duminică, 5 martie 2023, la orele dimineții, vestea morți sale a lovit ca un trăznet. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit în Arno, în zona lacurilor mici din Campo, în San Giuliano Terme.

Citește și: Două cutremure puternice au lovit Italia. Trenurile au fost suspendate, iar oamenii au ieșit în stradă, îngroziți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si