Un bărbat s-a stins din viață după ce ambulanța în care se afla a fost implicată într-un accident în județul Tulcea. Polițiștii de la Serviciul Rutier au fost anunțați cu privire la faptul că, pe DN22D, între localitățile Măcin și Greci, s-a produs  un accident rutier.

Un bărbat a murit în accident

Din primelor informații, polițiștii ajunși la locul accidentului spun că „un bărbat de 54 de ani ar fi condus o ambulanță din cadrul Serviciului privat de Ambulanță Ialomița și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul", transmite Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea.

"În urma accidentului rutier, a rezultat decesul pasagerului din ambulanță și rănirea conducătorului auto", au mai precizat oamenii legii.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest reieșind un rezultat negativ. Acesta este posesor al unui permis de conducere, au mai concluzionat polițiștii.

Citește și: VIDEO- O copilă s-a rănit grav la un parc acvatic din Capitală. A ajuns de urgență la spital

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație. Șoferii au ca rută alternativă un drum forestier.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, spune  Mediafax.

Tânără moarta la propria petrecere. Fata în vârstă de 16 ani a fost găsită în stop cardio-respirator

Sfârșit tragic pentru o adolescentă de 16 ani, din Ploiești. Aceasta a fost găsită fără suflare în camera sa, chiar în timpul petrecerii date în cinstea zilei de naștere.

Potrivit unor surse din anchetă, fata și-ar fi invitat mai mulți prieteni în apartament, unde au consumat și alcool.

Adolescenta urma să împlinească peste câteva zile 16 ani. Așa că a decis să dea o petrecere de ziua ei. Și-a invitat câțiva prieteni în apartamentul familiei, cu care a chefuit până după miezul nopții. Petrecerea ar fi fost stropită cu  alcool  spun surse din anchetă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La un moment dat fata le-ar fi spus invitaților că merge în camera ei, de unde nu a mai ieșit.

Citește și: EXCLUSIV: Sonia, tânăra de 16 ani din Ploiești, care a murit de ziua ei, plânsă de prieteni. Cum a murit adolescenta

„În jurul orei 01:30 am primit o solicitare pentru o tânără de 15 ani, motivul solicitării fiind o stare de ebrietate.”

Echipajul medical a găsit-o pe minoră în stop cardio-respirator

Mama fetei, o profesoară de engleză din oraș, care nu era în apartament cât a durat petrecerea, a ajuns într-un suflet acasă, însă era mult prea târziu.

Cătălina Mihăilă, asistent SAJ Prahova:  „Am găsit pacienta în stop cardio-respirator, începând manevrele de resuscitare și cerând totodată, sprijin unui echipaj medical avansat.”

Așa se face că la fața locului a ajuns și autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Citește și: VIDEO- Tânără moarta la propria petrecere. Fata în vârstă de 16 ani a fost găsită în stop cardio-respirator

Surse din anchetă au povestit că în apartamentul în care tinerii au petrecut până târziu în noapte au fost găsite mai multe sticle cu băutură.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Era o fată ordonată, trecea pe aici până în fața blocului, atât știm noi.”

„Mie una îmi pare foarte rău de e un copil. Era tânără, avea toată viața înainte. Ce să vă zic? Este tragic.”

Pe trupul neînsuflețit transportat la serviciul de medicină legală nu au fost găsite urme de violență. Deși era supraponderală, surse din anchetă spun că tânăra nu era cunoscută cu afecțiuni medicale.

Citește și: Mai multe controale efectuate pentru siguranța căilor ferate. Polițiștii au deschis dosare penale în cazul mai mult angați aflați sub influența alcoolului, la serviciu

Citește și: Mai multe controale efectuate pentru siguranța căilor ferate. Polițiștii au deschis dosare penale în cazul mai mult angați aflați sub influența alcoolului, la serviciu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si