Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat s-a stins din viață la punctul de trecere al frontierei de la Petea. Acesta a suferit un stop cardio-respirator

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat în urma unui stop cardio-respirator la punctul de trecere al frontierei de la Petea.

Diana Bostan,

Tragedie la punctul de trecere al frontierei de la Petea 


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Din primele informații, victima se afla pe partea maghiară și intenționa să intre în România. Deși au intervenit rapid, medicii n-au mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 36 de ani.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a suferit un stop cardio-respirator

La fața locului au intervenit două echipaje de salvare din județul Satu Mare și din Ungaria, dar și un elicopter medical.

Citește și: Un bărbat a murit, după ce ar fi căzut într-o groapă

În Punctul de Trecere a Frontierei Petea – la ora 15:00, în zona punctului de trecere, pe teritoriul maghiar, a fost observat un cetățean român căzut inconștient.

S-a solicitat intervenția ambulanței maghiare care la ora 15:10 efectua primele manevre de resuscitare. Autoritățile maghiare au solicitat intervenția unui echipaj aerian. La ora 15.47 a fost constatat decesul persoanei. Precizăm faptul că persoana se deplasa pe jos, pe teritoriul statului maghiar și nu ajunsese pe aliniamentul de control, nu efectuase formalitățile de frontieră pentru ieșirea din Ungaria, respectiv intrarea în România”, citată de  presasm.ro  

Citește și: Un bărbat ameninţă că se aruncă de pe un pod peste Mureş. Ce transmit polițiștii

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul în vârstă de 36 de ani este din Turulung, județul Satu Mare.

Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort pe marginea unui drum

Anchetă în Iași, după ce un bărbat a fost găsit fără suflare, pe marginea unui drum, în apropierea unei case, vineri dimineață, la ora 7.00. Trupul acestuia a fost descoperit de un localnic care mergea la cosit.

 

Citește și: Accident rutier în Sebeș. Trei autovehicule au fost implicate

"Nu era leșinat, era mort! L-a luat și l-a zgâlțâit și a zis că e mort. Eu când l-am văzut așa, pe cuvântul meu, m-am speriat.", spune o femeie.  

"M-am dus să văd, am găsit persoana, am sunat la 112 și cei de acolo m-au întrebat dacă pot să îi fac ceva manevre de resuscitare. Am spus că nu. Avea o rană la cap. Încă nu pot să îmi revin, nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva.", mai adaugă aceasta.  

Citește și: Copilul, de șase ani, plecat pe malul râului Ialomiţa a fost găsit înecat

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Criminaliștii au ajuns la fața locului și au început să caute mai multe probe, iar corpul acestuia a fost dus la Medicină Legală pentru necropsie. Este căutat un cerc de suspecți.  

Bărbatul lucra în construcții și era cunoscut în comunitate ca un om liniștit, care nu se certa cu nimeni. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI