Un caz neașteptat s-a petrecut în România și a fost făcut public de Banca Națională pe rețelele sociale.

Un bărbat și-a ascuns banii în sobă, însă banii au ars. Ce decizie au luat angajații băncii când bărbatul a mers la sucursală pentru a-i schimba?

Banii deteriorați în sobă, decizie neașteptată a Băncii Națională

Un videoclip postat de Banca Națională România pe rețelele sociale a ajuns viral.

În videoclip erau ilustrate mai multe bancnote deteriorate, care aparțineau unui bărbat. Acesta și-ar fi ținut mica avere în sobă, iar cu timpul, bancnotele s-au deteriorat.

Citește și: Harta detaliată cu toate zonele din România în care există urși! Unde să mergi în drumeții, ca să fii în deplină siguranță

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Pentru a-și recupera averea, bărbatul a mers la Banca Națională pentru a schimba banii.

Angajații au analizat bancnotele și au luat decizia de a îi schimba.

În videoclip, Banca Națională a justificat decizia. Bancnotele bărbatului au fost schimbate pentru că îndeplineau cele două condiții necesare acestui proces: elementele de identificare (seria și numărul) și o suprafață mai mare de 40% din cea inițială.

În aceste condiții, bărbatul a primit bancnote noi, care le-au înlocuit în mod integral, pe cele deteriorată.

Citește și: Cum a furat o grupare de români din SUA 300.000 de dolari din conturile unor americani. Au acționat la bancomatele din 6 state diferite

"Bancnotele din imagine au fost păstrate, cu scopul economisirii, în sobă 🔥! Posesorii le-au adus la sediul uneia dintre sucursalele BNR pentru a fi schimbate.

Întrucât în urma verificării bancnotele îndeplineau criteriile pe care vi le-am detaliat într-un videoclip anterior, si anume:

✅ prezentau elementele de identificare 🔍 (seria și numărul)
✅ chiar dacă erau arse, nu le lipsea mai mult de 40% din suprafață,

Operațiunea de preschimbare a putut fi realizată, iar contravaloarea lor a fost restituită integral 💯!", a scris Banca Națională în postarea de pe rețelele sociale.

View this post on Instagram

A post shared by Banca Naţională a României (BNR) (@bancanationala_romania)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si