Un bărbat din Australia și-a găsit mașina distrusă de o canapea. Ofițerii spun că e posibil că aceasta să fi fost aruncată de la un balcon în timpul unei petreceri.

Citeste si: Două persoane au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

„Nu am cuvinte pentru acest incident, mă simt foarte norocos. Este foarte bizar. Dacă aș fi încercat să pun un bilet pe mașină în acel moment, aș fi putut ajunge la spital”,

a spus Herbert Xia.
Autoritățile mai spun că respectiva canapea a fost aruncată de la o înălțime mare și că ar fi putut cădea peste oricine.

Citeste si: Copil rămas fără frâne la bicicletă, accidentat grav la Vaslui

Accident grav la Vaslui. Un copil a fost accidentat gravă

Un copil de 12 ani din Vaslui, rămas fără frâne la bicicletă, a intrat în coliziune cu o mașină. Un băiat s-a accidentat grav, după ce nu a mai reușit să oprească la timp bicicleta pe care se afla. Acesta a intrat într-o mașină încărcată cu varză și a fost rănit grav. Mașina ieșea de pe un drum lateral.

Citeste si:  Un copil de un an a fost călcat de mașină în curtea casei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Copilul este conștient. A fost trimisă o ambulanță SAJ de la Bârlad”,  a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si:  Doi tineri au scăpat cu viață dintr-un loc de unde alte nouă persoane au murit

Un copil de un an a fost călcat de mașină în curtea casei

Clipe de groază au avut loc marți după-amiaza în localitatea Voitinel din Suceava. Un copil în vârstă de un an a fost călcat cu mașina de mătușa sa chiar în curtea casei.

Femeia în vârstă de 32 de ani   se află în curtea verișoarei sale   după ce sa întors cu cei mici de la grădiniță.

Potrivit informațiilor, pe bancă din spate a mașinii se află   o fetiță care îl ținea în brațe pe fratele ei mai mic   pe nume Nicolae.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si