Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat se află în stare gravă, după ce a fost lovit de tren

Un accident grav a avut loc în apropiere de gara din Cluj-Napoca. Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovit de tren.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 46 de ani care a traversat printr-o zonă nepermisă a ajuns să fie lovit de tren. Incidentul a avut loc în Cluj-Napoca. Locul nu era luminat suficient. Mecanicul de locomotivă a sunat la 112 imediat după impact.

Citește și: Locomotiva unui tren a luat foc. Pasagerii au fost evacuați de urgență

Victima abia respira în momentul intervenției, iar echipajele medicale l-au intubat pe bărbat. ISU Cluj a raportat cazul la ora 19.50, fara a oferi alte informații. Se știe ca este vorba despre un bărbat, dar nu este cunoscuta starea acestuia.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani din Neamț și-a parcat mașina lângă linia ferată și s-a aruncat în fața trenului

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, luni seara, în apropiere de strada Kovari Laszlo. Apelul a venit la ora 19:50. Bărbatul a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citește și: O tânără de 19 ani a fost abandonată pe un câmp, după un accident rutier provocat de prietenul ei

Locomotiva unui tren a luat foc. Pasagerii au fost evacuați de urgență

Un incendiu a izbucnit luni la locomotiva electrică a unui tren. Incidentul a avut loc în gara din Slatina Timiș, potrivit ISU Caraș Severin. De îndată ce incendiul a izbucnit, locomotiva a fost decuplată de către angajații  CFR  de la cele 2 vagoane în care se aflau 50 de călători.

Citește și: Accident între un tramvai și un autobuz, în Timișoara

Pompierii au sosit imediat la fața locului, precum și o ambulanță SMURD. Călătorii au fost evaluați și nu au fost înregistrate probleme medicale.

Citește și:  Bărbatul de 83 de ani din Argeș care a lovit un biciclist și apoi a accidentat mortal doi pietoni a fost reținut

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI