Caz șocant în județul Argeș, după ce doi prieteni au băut împreună o noapte întreagă. Distracția la șpriț l-a împins pe unul dintre bărbați să atenteze la viața prietenului de pahar. Bărbatul a fost înjunghiat, dar a mers acasă pentru a se odihni. Dimineața următoare, mama bărbatului l-a găsit în stare gravă.

O noapte de băutură s-a transformat în scena unei tentative de omor

După ce au băut împreună o noapte întreagă, prietenia celor doi bărbați s-a transformat într-o tentativă de omor. Doi bărbați din județul Argeș, vecini, au ales să își petreacă timpul împreună, la un pahar. Din motive încă necunoscute, unul dintre aceștia a ales să își înjunghie prietenul.

"În seara zilei de 16 ianuarie a.c., poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 că un bărbat din comuna Vedea s-ar fi întors la locuinţa sa, prezentând răni în zona toracelui şi a abdomenului. La faţa locului au intervenit, pentru primele măsuri, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului, stabilind preliminar că victima, bărbat de 51 de ani, ar fi avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, cu un vecin, împrejurare în care a suferit leziuni provocate cu un obiect tăietor-înţepător",  se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș.

În vârstă de 51 de ani, bărbatul înjunghiat nu a alertat autoritățile cu privire la incident.

Acesta a mers acasă, a făcut baie, după care s-a băgat la somn. În această dimineață, bărbatul a fost găsit de mama sa, prezentând mai multe leziuni, în zona toracelui și a abdomenului, potrivit observator.ro.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Speriată, femeia a sunat-o pe fiica sa, care a alertat autoritățile. În urma primelor cercetări, polițiștii au descoperit că bărbatul de 51 de ani a fost înjunghiat de cel cu care băuse cu o seară în urmă, vecinul său de 49 de ani.  

Citește și: Un bărbat cu probleme psihice și-a înjunghiat ambii părinți cu cuțit, în Cluj-Napoca. Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate

cutit tinut in mana de barbat

După ce au băut împreună, un bărbat și-a înjunghiat prietenul de pahar

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

"În urma evaluării medicale a leziunilor victimei, precum şi a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârşire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, în care cercetările sunt desfăşurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Argeș.

Se pare că altercația celor doi a fost iscată din cauza consumului exagerat de alcool.

Polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 49 de ani, fiind suspectat pentru tentativă de omor. În cauză, se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si