Incidentul șocant a avut loc într-o parcare din comuna Șcheia, din județul Suceava. Un autoturism a explodat, iar bărbatul care se afla în interior a fost găsit fără suflare de autorități. Autoritățile se pare că iau în calcul mai multe variante.

A murit într-o mașină care a explodat

Tragedia a avut loc într-o parcare din comuna Șcheia, din județul Suceava, în apropriere de o reprezentanță auto din zonă.

Angajații reprezentanței au fost primii care au intervenit la momentul exploziei. Aceștia au auzit bubuitura, iar când au văzut flăcările au acționat cu stingătoare.

Citește și: Ultimul mesaj al marelui actor Costel Constantin, trimis cu puțin timp înainte de a se stinge. ”Am vorbit chiar ieri cu el, când i-am urat La mulți ani!"

La fața locului au ajuns imediat reprezentanții ISU. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Incendiu la un autoturism în loc. Șcheia (parcare "Rulmentul"). Intervin pompierii militari cu o autospecială de stingere și cu echipajul SMURD-TIM (Terapie intensivă mobilă).

Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidare. Din nefericire, din interiorul mașinii a fost extras un bărbat, cu arsuri pe toată suprafața corporală. Acesta a fost declarat decedat”, se arată într-un comunicatul transmis de autorități.

Din păcate, echipajul medical a fost nevoit să constante decesul bărbatului, aflat în interiorul mașinii. Se pare că este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, care ar fi lucrat la o reprezentanță auto din apropiere. 

Se pare că în interiorul mașinii ar fi fost găsit un recipient cu benzină. Indiciile de la locul tragediei ar indica faptul că flăcările au izbucnit din interiorul habitaclului, pentru că compartimentul motor nu a fost afectat de flăcări, iar scurt circuitul electric nu ar fi luat în considerare pentru că mașina avea baterie activă când au ajuns autoritățile.

Citește și: Erik a sfârșit crunt, după o cursă cu mașina familiei! Adolescentul din Bistrița avea doar 17 ani: „Holurile liceului păstrează doar ecoul pașilor tăi”

Potrivit ISU, cauza incendiului ar fi folosirea unei surse de aprindere. În aceste condiții, anchetatorii ar lua în calcul varianta unei sinucideri, dar nu exclud alte ipoteze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si