Sfârșit tragic pentru un pasager al unui autoturism. Un bărbat a murit, după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autoturism.
Accidentul rutier a avut loc între două autoturisme pe strada Sergent Ilie.

Citește și: Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat într-un accident rutier

Primele date arată că un autoturism, în timp ce se deplasa pe strada Ilie Petre, din Chiajna, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, din impact rezultând rănirea unui pasager.


"La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevrele de resuscitare victimei, iar ulterior a declarat decesul acesteia", transmite Poliția Ilfov.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier grav lângă București. Un șofer a intrat cu mașina în fast-food

Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat într-un accident rutier

Un autocar cu 52 de persoane a fost implicat, vineri, într-un accident rutier, în Cluj-Napoca, localitatea Jucu. „Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier în urma căruia un autocar a ieşit în afara părţii carosabile.

Citește și:  Tânăr de 18 ani din Argeș, spulberat pe trecerea de pietoni. Poliția a anunțat inițial decesul băiatului, dar el se zbate între viață și moarte

În momentul sosirii echipajelor operative la faţa locului ocupanţii erau ieşiţi din autocar, iar până acum două persoane au solicitat consult medical. La faţa locului sau deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.

Nu a fost declanşat planul roşu de intervenţie, deoarece sunt doar două persoane care au solicitat consult medical”, informează ISU Cluj. 

Citește și: Tragedie la Bucov. Trei tineri, de 18 și 19 ani, aruncați în afara mașinii după un accident violent


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si