Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit în instanță, s-a trezit cu mașina vandalizată și a fost rasă în cap într-un puseu de gelozie. Prietenul, un fost manager de depozit, a auzit că femeia s-ar vedea cu alt bărbat, moment în care a ajuns acasă și a smuls ușa din balamale, apoi a ras-o în cap. După ce a părăsit locuința, a vandalizat mașina femeii.

Citește și: Halucinant! Un bărbat din Satu Mare a fost înjunghiat de soție pe motiv că era prea gelos

Astfel că, după ce a comis faptele, bărbatul s-a ales doar cu 12 luni de muncă în folosul comunității, care includ și 30 de zile de reabilitare. De asemenea, a fost obligat să plătească 250 de lire sterline drept despăgubire și să acopere cheltuielile de judecată.  

Citește și: Un bărbat a împușcat o fetiță de șase ani și pe părinții ei, după ce mingea copilului ar fi ajuns în curtea lui

Halucinant! Un bărbat din Satu Mare a fost înjunghiat de soție pe motiv că era prea gelos

Bărbatul din Satu Mare a fost înjunghiat chiar de propria soție. Femeia îl acuză că este prea gelos și că acesta ajunsese să o terorizeze cu crizele pe care i le-ar fi făcut. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr a fost arestat, după ce şi-a agresat unchiul şi i-a spart geamurile

Incidentul a avut loc miercuri seara, în Satu Mare, când bărbatul de 38 de ani și-ar fi sunat soția pe apel video și ar fi pus-o să-i arate toată casa, dar și curtea, pentru a fi sigur că nu ascunde un potențial amant.

Și-a înjunghiat soțul din disperare

Ajuns acasă, bărbatul ar fi continuat scenele de gelozie. Femeia, într-un moment de disperare, nu a mai suportat crizele soțului, a luat un cuțit și  l-a înjunghiat în spate, potrivit  observatornews.ro.

Citește și:  Un tânăr de 18 ani este cercetat după ce a lovit o persoană în cap. Victima a murit la spital

Victima a reușit să sune la 112 pentru ajutor, explicându-le operatorilor că a fost înjunghiat de soția sa. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

Citește și:  Un bărbat a fost acuzat de uciderea unei femei, în timp ce este acuzat că a tăiat alte 3 persoane

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Aceeași sursă mai menționează că, între cei doi ar mai fi existat probleme, femeia fiind supusă de mai multe ori agresiunilor soțului. Cu toate acestea, nu a cerut niciodată ordin de protecție împotriva bărbatului.

Citește și:  Un bărbat de 79 de ani a fost jefuit și ucis: “Nicio ființă umană nu merită asta”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si