Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat și-a secționat artera femurală, în timp ce tăia porcul

Accident domestic în Vaslui. Acesta și-a secționat artera femurală, în timp ce tăia porcul în gospodărie.

Diana Puiu,

Un bărbat și-a secționat artera femurală, în timp ce tăia porcul

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 50 de ani s-a rănit grav, vineri, în timp ce tăia porcul în gospodărie, în Zorleni, județul Vaslui.

Acesta și-a secționat artera femurală, iar primul ajutor i-a fost dat de un fost soldat care a luptat în Afganistan.

Citește și: VIDEO- Un bărbat care tăia stuf  cu drujba i-a tăiat gâtul copilului său de șapte ani

"Accident grav la tăierea unui porc într-o gospodărie din Zorleni. Un bărbat a suferit în mod accidental o plagă tăiată la nivelul membrului inferior drept deasupra genunchiului. Primul ajutor a fost acordat la faţa locului de un martor care a lucrat ca soldat în războiul din Afganistan.

A fost trimisă o ambulanţă C2 SAJ din Bârlad, care a găsit pacientul în stare gravă, în şoc hemoragic, deoarece era lezată artera femurală'', a declarat vineri Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Cum s-a petrecut incidentul din Galați unde o fată de 15 ani a fost agresată în toaleta unui mall

Un bărbat care tăia stuf cu drujba i-a tăiat gâtul copilului său de șapte ani

Polițiștii din Tulcea au fost sesizați, miercuri seară, cu privire la un bărbat care ar fi tăiat gâtul unui copil cu drujba.

Din primele informații, bărbatul spune că minorul ar fi fost tăiat din greșeală. Medicii sosiți la fața locului efectuează manevre de resuscitare.

Citește și: Ce își dorea Andrei, băiatul înjunghiat de tată, de sărbători? „Andrei, să ne ierți că nu am făcut nimic pentru tine"

Băiatul de șapte ani ar fi apărut în fața tatălui, iar acesta nu a reușit să îl observe la timp. Copilul nu a supraviețuit. Micuțul avea artera secționată și s-a stins în doar câteva minute. ISU a trimis în ajutor și un elicopter SMURD de la Galați, însă aeronava a fost întoarsă din zbor după vestea decesului.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI